Aktywne Wpisy
mickpl +148
Januszom zachodzącym w głowę gdzie no ci studenci na których od 3 miesięcy czeka mój kurnik podzielony na 6 pokoi odpowiadam.
Po pierwsze Ukraińcy dalej masowo opuszczają Polskę (głównie na zachód), a prawie połowa deklaruje wyjazd do końca roku.
Po drugie zaledwie 54% tegorocznych maturzystów planuje iść na studia. 10 lat temu szło 95%. Czyli nie tylko liczba młodych generalnie spada, ale o połowę spadła liczba osób idących na studiach.
Czy
Po pierwsze Ukraińcy dalej masowo opuszczają Polskę (głównie na zachód), a prawie połowa deklaruje wyjazd do końca roku.
Po drugie zaledwie 54% tegorocznych maturzystów planuje iść na studia. 10 lat temu szło 95%. Czyli nie tylko liczba młodych generalnie spada, ale o połowę spadła liczba osób idących na studiach.
Czy
Bertoos +140
pozdrawiam
@Akatrosh: Ta, ustawka, nic nie musisz miec kupione/odblokowane.
No ten tryb jest najlepszy ze wszystkich mozliwych, mozesz sprawdzic sobie na twitchu ze tylko w to obecnie się gra.
Ladder umarł xD
@Estetykatopodstawa: no nie do końca. Postanowiłem dojść legendy bo dawno nie wbijałem i kolejkowanie trwa chwilę i zauważyłem że w legendzie jest minimum 13k pozycji na eu, gdzie jeszcze są 3 dni do końca sezonu.