Aktywne Wpisy

mamamarcina +60
Chłop sobie zaparkował samolot u mnie na wsi, na poboczu, gdzieś poszedł, ale zostawił karteczkę ze jak przeszkadza to żeby dzwonić xD
Ciekawe czy zabierze do rana.
Kartka w kom.
Ciekawe czy zabierze do rana.
Kartka w kom.
źródło: temp_file852234320869603046
Pobierz
ekscytacje +18
mało co mnie tak w-----a jak AI
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a

@l1ght: lecz korzystasz nie płacąc za to. Nie ma nic za darmo. Jeśli oczekujesz dobrych dróg, dorzuć swoją cegiełkę do tego w postaci podatków. Chociaż to taki już nawyk typowego Polaka - nie płacę, ale wymagam ( ͡º ͜ʖ͡º)
@SeriousDude: dlatego płacę je w gminie, do której wrócę za chwilę ¯\_(ツ)_/¯
@mateelv: bo stosuje pomysły, które są w każdym cywilizowanym europejskim mieście?
@brakloginuf: Nie wiem kto tu ból dupi - ja że nie dołożę tu pieniędzy czy Ty że ja nie płacę podatków.
nie zamierzam Ci kolego więcej odpowiadać bo wyprowadzasz argumenty ad personam.
@czlapka: to chyba do mnie było, kiedy byłem jeszcze biednym studentem i rodzice dali mi
@l1ght: dlatego odpowiadasz na każdą opinię które wystawiają o Tobie losowe osoby. Widzisz że każdy po Ciebie będzie jechał, a mimo to jednak uderza Cię to i próbujesz się bronić głupimi argumentami które co wypowiedź, bardziej Cię pogrążają. └[⚆ᴥ⚆]┘
Zacznij płacić podatki w mieście, później wymagaj.
To samo jak z wyborcami... nie głosują,
@SeriousDude: hm, nie zgodzę się, bo na początku była to dyskusja, potem ziomek zaczął mnie wyzywać.
problem jest taki, że ja nie wymagam, zabawie tu niedługo, siedzę od roku na home office, więc w dupie mam ten stan dróg, napisałem tylko, że chętnie bym się dołożył pod warunkiem przestania srania na kierowców.
@l1ght: daję, nie tylko myjni, uwierz mi ¯\_(ツ)_/¯
@l1ght: żadna władza, czy to w Łodzi czy innym mieście nie będzie najpierw inwestować, aby później MOŻE szanowny randomowy Pan z internetów okazał swą łaskę w postaci podatków ( ͡º ͜ʖ͡º) ile budżet ma pieniędzy, takie się robi inwestycje. Aby budżet był, najpierw potrzebne są podatki. Jest mniej podatków, mniej inwestycji.
Zacznij racjonalnie myśleć