Aktywne Wpisy
Spotkałem na #tinder laskę 13 lat młodszą (22 vs 35), rozmowa gadka szmatka trwa już godzinę, ona nic nie wspomina o moim wieku, luzik. Myślę, o co tu chodzi. Mówię że idę spać a ona na to - proszę porozmawiaj jeszcze ze mną, bo mam kryzys, depresję, dwubiegunowość. Z dalszej rozmowy rzeczywiście, problemy jak ch*j. Co chwila inny nastrój. Nierówno pod sufitem. I że jej sie podobam. Z twarzy bardzo

Teuvo +38
nikt się do tego produktu nie przyznaje ale podobno jest to ambrozja wyprodukowana przez browar głubczyce a browar głubczyce to miejsce w którym chyba nie uświadczy się niczego innego prócz tanich sikaczy
jedyne p--o z ich aktualnego portfolio które kojarzę to special - o ile w ogóle jest to to samo p--o o którym myślę bo w moich wspomnieniach to p--o wcale nie miało 7,2% a nazwę pisało się przez "j" (?) 🤔
browar
źródło: 1731187940074
Pobierz

#pytanie #rower #ultramaraton
Tu na forum masz kalendarz większości znanych imprez Gravel/szosza/inne. Szukaj, może coś trafisz.
@kuraku: to chyba ciut więcej niż 350km ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@do_abordazu: Gravel raczej.
@sucharixx: Sam czegoś szukam na pierwszy start, ale jestem raczej p---ą jeżeli chodzi o możliwości. Jakby się znalazło coś fajnego na +/- 300 km to możesz dać znać :)
"Oczywistym", bo w zeszłym roku miał mocną wykopową obstawę :D
Fajna, oprócz Chełma i kawałka ok 50km z c------m brukiem, raczej płaska trasa - chyba, że jesteś z Mazowsza, ale wtedy to nigdzie nie jest płasko, w porównaniu do naszego stołu :D
Open możesz jechać w grupie, jest lżej jak się ludzie zmieniają, można pogadać. No ale wypada umieć jeździć w grupie :D
Warto pamiętać, że wymagają tam OC na wyścig. Mi nikt tego nie sprawdzał ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale jak coś się stanie, spowodujesz kraksę, kolizję z autem, to musisz wiedzieć, że