Aktywne Wpisy
Veela +3
#eurowizja ktory polski artysta mógłby wygrać Eurowizję? Tylko poważne propozycje
SmoczeKrocze +370
Miraski pijcie ze mną kompot. Właśnie wprowadziłem się na swoje. Nie mam absolutnie nic, kredytu też nie(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)Napompowałem materac, na którym będę spał aż do czasu kiedy przyjedzie do mnie łóżko czyli jakiś tydzień. 10 wypłata i kupię sobie szafę itd, itd ( ͡€ ͜ʖ ͡€) jestem przerażony i zarazem szczęśliwy.
#chwalesie #wygryw
#chwalesie #wygryw
#pytanie #rower #ultramaraton
Tu na forum masz kalendarz większości znanych imprez Gravel/szosza/inne. Szukaj, może coś trafisz.
@kuraku: to chyba ciut więcej niż 350km ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@do_abordazu: Gravel raczej.
@do_abordazu: Carpatia* #!$%@? jeszcze lepiej :D
@do_abordazu: Jakiś uparciuch robił to ponoć na oponach 28mm, ale za to dystans x4 niż to co chce OP :D
@sucharixx: Sam czegoś szukam na pierwszy start, ale jestem raczej #!$%@?ą jeżeli chodzi o możliwości. Jakby się znalazło coś fajnego na +/- 300 km to możesz dać znać :)
"Oczywistym", bo w zeszłym roku miał mocną wykopową obstawę :D
Fajna, oprócz Chełma i kawałka ok 50km z #!$%@? brukiem, raczej płaska trasa - chyba, że jesteś z Mazowsza, ale wtedy to nigdzie nie jest płasko, w porównaniu do naszego stołu :D
Open możesz jechać w grupie, jest lżej jak się ludzie zmieniają, można pogadać. No ale wypada umieć jeździć w grupie :D
Warto pamiętać, że wymagają tam OC na wyścig. Mi nikt tego nie sprawdzał ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale jak coś się stanie, spowodujesz kraksę, kolizję z autem, to musisz wiedzieć, że zwykłe