Wpis z mikrobloga

Mam problem z odkurzaczem Roidmi f8 w ekosystemu xiaomi. Gdy chę go włączyć, albo podłączam do ładowania zaczyna migać dioda na kolor niebieski i czerwony. Ktoś wie co to znaczy? Dla zasięgu dam #aliexpress . Nie mogę znależć jego instrukcji.
#xiaomi
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szym3kSzym3k: Hej, nie mam go już od zeszłego roku ale sprawdzałeś może filtr? Bo w nim musiałem wymieniać raz na 3 miechy. Jak nie chciał działać to właśnie przez filtr
  • Odpowiedz
@miboy: Dzięki za manual. Nie mam jak sprawdzić/ zresetować filtra bo telefon poszedł na naprawę, a nie chce na służbowym instalować apki xiaomi. Zobaczymy czy coś mądrego w instrukcji jest napisane.
  • Odpowiedz
@miboy: "Red and blue lights flashing when failures shutdown after 20 s" tyle w instrukcji... I bądź tu mądry co to może oznaczać. Wygląda to tak, że jak chcę go włączyć to uruchamia się na sekundę, następnie wyłącza się i zaczynają migać diody. Gdy podłączę do ładowania od razu zaczynają migać diody.
  • Odpowiedz
@miboy: Niestety nie włącza się, nawet gdy wyjmę filtr. Zastanawiam się, czy to nie akumulatory. Odkurzacz ma już z 2 lata. Miga właśnie to od BT tylko na niebiesko i na czerwono.
  • Odpowiedz