Wpis z mikrobloga

#pracbaza

Gdyby pracodawca kazał Wam jechać busem, chociaż nigdy nawet minuty nie jeździliście busem i zawieźć ludzi do pracy, chociaż nie jesteście kierowcą, to jaka byłaby Wasza reakcja/odpowiedź?
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WykopekNaPolEtatu: dasz radę, jak zobaczą że wolno jeździsz to szybko zmienią zdanie. a wiele firm płaci tylko kierowcy za czas pracy podczas dojazdów (reszta ekipy jedzie za free)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@fishery: @Koichi: Ale nigdy nim nie jeździłem nawet minuty. Skręca też się zupełnie tak samo? Cofa się też tak samo?

@WykopekNaPolEtatu: Dokładnie to samo. Na początku powoli aby ogarnąć rozmiary i tyle. Jedynie jeśli to renault master to nie skręca... To znaczy skręca ale lepiej się autobusem przegubowym zawraca niż masterem.
  • Odpowiedz
@fishery: No nie wiem czy wiezienie 6 osób ekspresówką pod presją czasu i konieczności wykonania robót w dniu dzisiejszym to odpowiednie warunki na pierwszy przejazd w życiu busem i to w dodatku takim, który jutro musi jechać na warsztat, bo jest r-------y XD

Ja p------e XD Co trzeba mieć w głowie i jaki brak odpowiedzialności, żeby dalej się upierać, że to ma sens XDDD

Wykop uczy. Wykop bawi.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@WykopekNaPolEtatu: Ile bym Ci nie tłumaczył to Ty swoje. To taka większa osobówka. Po prostu powiedz gościowi że jesteś p---a a nie kierowca, osrałeś zbroje i tyle a nie doszukuj się odpowiedzialności u innych.
  • Odpowiedz