Aktywne Wpisy
keppo +189
Wyoming_ 0
Takie coś pojawiło mi sie pod okiem w ciagu jednego dnia. Dermatologa mam na drugą połowę lutego. Dość twarde, w dotyku nie boli. Martwić sie czy nie?
#dermatologia #chorujzwykopem #zdrowie
#dermatologia #chorujzwykopem #zdrowie
Jeden debil to ten kto wydaje zgode na zabudowe a drugi to ten kto kupi takie mieszkanie.
#krakow #k----------------o #architektura #ciekawostki #mieszkanie
@MateuszOM: mam KW51 w ofercie - mi sie podoba, ale dla wielu cena jest zaporowa. Tylko ze to Kazimierza Wielkiego - tam, na Królewskiej i w okolicy UP/AGH w tym momencie na rynku wtórnym ceny są po 10-11 tys/m2
KW51 od 11 800,00 PLN/m2
Choya znasz, ale jesteś pierwszy do wypowiadania się - podczas imprez okolicznościowych kompetnie nie ma żadnego hałasu z areny. Dodatkowo, przy każdym wydarzeniu cała okolica jest dokładnie obstawiona policemanami.
Natomiast jeżeli chodzi o inwestycje, jest wykonana w świetnym standardzie i do dziś nie ma żadnych zażaleń jeśli chodzi o wytłumienie
Za mieszkania na Grzegórzkach (Grzegorzki Park, Fabryczna, Wislane Tarasy) tez sie placi chore pieniadze. Zablocie to samo - wszedzie sie juz zaczyna po 12-13 tys/m2 - wiec mnie to naprawde nie
@Matemit: na szybko z portalu miejskiego, dla okolic Tauron Areny
Komentarz usunięty przez autora
@negroni: czy Ty się czepiasz o deweloperkę w Krakowie? człowieku, tu deweloper może wszystko. co do nabywców, to zgoda.