Aktywne Wpisy

xeacaex +134
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na

szynszyla2018 +17
No i pospane. 3 h snu XD zajebiste. Ale jak pójdziesz do dzbana lekarza to ci powie żebyś sobie zrobił kąpiel przed snem XDDD nie wiem skąd oni tych dzbanów biorą. #lekarz #bezsennosc

Pewnie gdzieś znajdziesz polski przekład, polecam
Typowych ludzi motywuje świadomość korzyści płynących z wykonywania, korzyści przyjdą w przyszłości ale już jakby sam fakt że postanowione teraz, oznacza że przyszłość tak do 3 miesięcy w przód już jest pewniejsza.
Dla Ciebie przyszłość to max do jutra. Wszystko co zaczynasz
@dobrosulka: o to to ja. jeszcze ewentualnie jak już przez przypadek zacznę to siedze całe 3h , zadowolony że coś porobiłem o czym zawsze myślałem i poszło mi elegancko szybko i łatwo to jakimś cudem juz k---a nigdy do tego nie wracam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Moim problemem jest to, że chciałbym robić i interesować się wszystkim i nawet mi to wychodzi.
Wszystkiego trzeba spróbować ;)
(w granicach rozsądku)