Aktywne Wpisy

butterfly +106

CzosenWan +190
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

https://myanimelist.net/anime/18095/Nourin
Agriculture and Forestry
Ecchi komedia o uczniach szkoły rolniczej, gdzie dojenie krowy jest wymówką dla żartów o ruchaniu. Żartów, podkreślę, znacznie częściej słabych niż dobrych, a momentami żenady rozlewającej się bez granic nie sposób powstrzymać. No i gdyby to było na tyle, to bez żalu bym dropnął i poszedł dalej. Niestety, jest drugi problem, bo miejscami jest jednak zabawnie, ze sporą ilością fajnych odniesień, przez co oglądałem przedzierając się przez ocean bezbeczności szukając w tym archipelagu wysp śmieszności.
Zadziwiające, że ten tytuł potrafi być jednocześnie 1/10 i 9/10, dodatkowe punkty za osiągnięcie tego na łamach jednego odcinka. Gdy już nie mogłem zdzierżyć oglądanej właśnie sceny, przewijałem do następnej, która potrafiła prezentować poziom ocierający się klimatem o Asobi Asobase, wręcz nadgwiezdny, w porównaniu z tym co widziałem przed chwilą. Dziwne.
Reasumując, tytuł raczej słaby, obejrzeć niby można, ale czy warto przedzierać się przez oklepane, widziane już po sto razy żarty by obcować z występującymi od czasu do czasu ciekawszymi momentami? Z naciskiem na kuguara Becky polującego na męża, jej dedykowany ending mnie urzekł.
@kinasato: szansa na dropnięcie przez ciebie animca wynosi 1,43% także tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)