Aktywne Wpisy
Myślałem że to jakaś mityczna Walaszkowa kraina bo bekowo brzmi, a to naprawdę istnieje hej. xD
#kapitanbomba
#kapitanbomba
jmuhha +34
Śniadanie piątkowe sąsiada, który ma dzieci w wieku 7 i 17 lat i żonę 39-lat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mireczki czy ktoś mógłby mi powiedzieć w jaki sposób mam się rozliczyć z #us #urzadskarbowy w sytuacji, w której od 2020 mam już 27 lat, pracuję na umowie zlecenie, nie prowadzę DG i od lutego zacząłem bawić się w odsprzedaż pewnych urządzeń elektronicznych. Problem polega na tym, że kilka dni temu zobaczyłem, że na tej odsprzedaży przekroczyłem nieco ponad pół miliona obrotu i zacząłem zastanawiać się czy aby na pewno takie coś rozlicza się raz do roku. Byłbym również wdzięczny za informację jakie papiery powinienem złożyć do US oraz jaki będzie od tego podatek.
#ksiegowosc #finanse #finanseirachunkowosc #fir #podatki #podatek #prawo #pytanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6054c1362f2b84000aacc41b
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: xD bez rejestracji działalności to sobie możesz obracać połowa minimalnej krajowej xD ćwicz przysiady i chodzenie w pasiaku xD
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri
zresztą, najlepiej idź do doradcy podatkowego, on Cię poprowadzi
@domsky: Bywało nawet tak, że towar był sprzedany jeszcze przed jego zakupem.
Ten komentarz został
Nie wiem co i jak, nie dopytuję, ale jeżeli kupowałeś też na inne osoby, to
temat dla doradcy podatkowego i nie