Wpis z mikrobloga

@Brydzo: sprawdź na stronach gabinetów stomatologicznych. Cena zależy od ilości kanałów w zębie i tego czy leczenie prowadzone jest pod mikroskopem (co oczywiście najlepien wybrać), średnio to koszt 800-1200zł.

@Snaken: 300zł - jak zobaczysz taką cenę za leczenie kanałowe szóstki, to uciekaj xD
  • Odpowiedz
@Brydzo: 1200 płaciłem we Freshmed, kanałowe + mikroskop, Gorąco polecam. Nie wiem skąd cena od 300 - jak ostatnio za samą plombę płaciłem 200 ;)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SkrytyZolw: no nie wiem czy 1000 ziko za dwie godziny to normalna cena. Albo trzy wypełnienia kompozytowe ~45 minut i cyk 750 nie moje

Ja rozumiem, że narzedzia nie są za darmo, że trzeba utrzymać asystentkę stomatologiczną, sprzątaczkę, recepcjonistką i samego dentyste ale kurła bez przesady.
  • Odpowiedz
pod mikroskopem

@SkrytyZolw: @tikey: z ciekawości zapytam, co daje wam ten mikroskop? Czym to się różni od tradycyjnego kanałowego z pikającym drucikiem? (nie mam pojęcia jak ten przyrząd się nazywa xD)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kernydz: tylko że różnica jest taka, że stomatolog do którego chodzę ma z------e terminy na dwa tygodnie do przodu, a na przykład gdy mieszkałem jeszcze w tym samym budynku co wulkanizacja to oni potrafili przez godzine nic nie robić bo nie było klientów także wiesz ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Anty_Chryst: Jeśli usługa jest dobra i warta swojej ceny to jak najbardziej należy się dobry pieniądz dla specjalisty. Jeżeli Cię nie stać no to cóż albo wybieraj usługi niższej jakości albo dbaj o żeby rób regularne przeglądy aby nie doprowadzić do leczenia kanałowego.
  • Odpowiedz