Wpis z mikrobloga

@knur3000: jeszcze zaprzeczasz? xD
Bo pewnie w twoim rozumowaniu jak machasz łopatą 10h i się przy tym niemiłosiernie zmęczysz to powinieneś dostawać więcej od programisty co sobie 8h klika przy przy komputerze xD
PRACA = to wytwarzasz. Jak wytwarzasz gó*no to gów*o dostajesz. Niestety, poza wyjątkami tak niestety jest.
  • Odpowiedz
jak zrozumiecie, że pieniądze się biorą z pracy to może zrozumiecie jakimi id*otami byliście. 4 dniowy dzień pracy? no to będzie 80% pensji (

@p4damczyk: Niezmiernie mnie bawi to, kiedy jakiś kuc pisze największe oczywistości w sposób jakby odkrył prawdę objawioną. xD
Nie wiem czy przyszło ci do głowy, że są na tym świecie ludzie, którzy wolą poświęcać się czemuś innemu niż pracy zarobkowej i chcą pracować krócej nawet kosztem
  • Odpowiedz
@CzajnikZniszczenia: Ależ oczywiście, że tak.
Dlatego napisałem, że skoro praca będzie 4 dni w tygodniu to wyjdzie 80% pensji.
Pomyśl teraz o polakach, którzy zarabiają 3k netto. Dostaną 2400, a nic przecież nie potanieje. Poziom ich życia wzrośnie czy spadnie?
  • Odpowiedz
@CzajnikZniszczenia: to nie tylko mentalność kucy ale chyba większości społeczeństwa, kuc gardzi każdym kto nie jest specjalistą bo dla niego każdy robol to podczłowiek i nie powinien mieć żadnych praw, robol myśli że jest lepszy od swojego sąsiada bo on kopie doły 15 godzin dziennie a somsiad tylko 12, a patus gardzi i kucem i robolem bo narobił 15 dzieci, ciągle chodzi #!$%@? i wszystko funduje państwo. Nie wiem czy
  • Odpowiedz
@knur3000: Aż mi się przypomniał jeden z kierowników z mojej dawnej roboty. Typ był chorym pracoholikiem. Był przed 6 rano w pracy, a kończył o 22. I tak od lat. Serio, nie przesadzam, tak było. I tak od poniedziałku do piątku, a i w sobotę na jakiś czas zdarzało mu się przyjeżdżać.
Ciężko zrozumieć, że człowiek może z własnej woli tak ustawić sobie życie. Podobno zarabiał bardzo dobrze, ale nawet
  • Odpowiedz