Aktywne Wpisy

mirko_anonim +65
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chłop pracuje fizycznie, ale dostał propozycję awansu. Przejście z "fizycznego" na "umysłowego" (stanowisko kierownicze). Były pewne wymagania i warunki, które chłop spełnił po krótkim przyuczeniu.
Niestety w trakcie wprowadzania na nowe stanowisko zaczęło się pojawiać coraz więcej nowych problemów i spraw, z którymi chłop w ogóle by nie chciał mieć do czynienia. Na zasadzie "żaden awans i żadna podwyżka nie przekona mnie do tego, żeby na co dzień zajmować
Chłop pracuje fizycznie, ale dostał propozycję awansu. Przejście z "fizycznego" na "umysłowego" (stanowisko kierownicze). Były pewne wymagania i warunki, które chłop spełnił po krótkim przyuczeniu.
Niestety w trakcie wprowadzania na nowe stanowisko zaczęło się pojawiać coraz więcej nowych problemów i spraw, z którymi chłop w ogóle by nie chciał mieć do czynienia. Na zasadzie "żaden awans i żadna podwyżka nie przekona mnie do tego, żeby na co dzień zajmować

7ujMejster +250

Grudzień 2021, uroczysta gala podsumowująca miniony rok w firmie Amazon. Ja w tym czasie w najlepszym garniturze siedzę przed telewizorem, wypachniony, uczesany, elegancki, oglądam transmisję.
Na scenie Jeff Bezos w surducie, setki kamer skierowane na niego, rozpoczyna swoją przemowę:
-Ladies and Gentlemen, rok 2021 był bardzo ciężki dla wszystkich. Szalejąca pandemia koronawirusa, niespokojne nastroje na giełdzie, kryzys na bliskim wschodzie. Jednak mimo wszystkich przeciwności losu udało nam się kolejny rok z rzędu wypracować pozytywny wynik finansowy. Dlatego też z tego miejsca chciałbym podziękować każdemu kontrahentowi i partnerowi biznesowemu, który dzięki swojej ciężkiej pracy dołożył małą cegiełkę w rozwój spółki Amazon. Szczególne podziękowania należą się Panu Zbigniewowi Andrzejakowi i jego firmie transportowej Zbig Transpol z siedzibą w Sulechowie Górnym, za realizację zlecenia transportowego i dostawę nadkładek drewnianych model CP35 w ilości 4.329 sztuk z Bogdańca Podhalańskiego do Châlons-en-Champagne we Francji, a także...
(...) w tej chwili ja wstaję z wersalki, kłaniam się i macham Panu Jeffowi do telewizora ze łzami w oczach.
#bekaztransa #zycietruckera #heheszki może trochę #pasta
...a także dziękujemy za cierpliwość w oczekiwaniu na opłacenie faktury. Boże błogosław polski transport.