Aktywne Wpisy
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Elberus +97
Im więcej się zaszczepi i przetestuję tą szczepionkę, tym lepiej dla mnie. Ponieważ jak przyjdzie już moja kolej za kilka lat to będę mógł zadecydować czy ja wybrać.
Jak się komuś umrze to trudno, przynajmniej nie na kovida.
Dlatego szczepcie się ʕ•ᴥ•ʔ
#koronawirus #zdrowie #medycyna
@tomtom666: Czyli teoretycznie może szczepionka spowodować po wielu latach więcej złego niż sam koronawirus skoro przeciwciała są wyższe po szczepionce?
@sketel: bardzo, bardzo mało prawdopodobne, bo wirus oprócz podnoszenia przeciwciał, robi jeszcze p-------n innych nieprzyjemnych rzeczy z tkankami.
@Dakkar: Takie same jak innych szczepionek. Z tego co kojarzę, dzieci się tym nie szczepi.
Skąd wiesz, że nie pojawi się za kilka lat? Na jakiej podstawie można to stwierdzić ? Tylko i wyłącznie na podstawie kilkuletniej obserwacji pacjentów