Wpis z mikrobloga

@patqu: z tego opisu wynika, ze przed dzieckiem nie miała własnego życia poukładane, rodzina to do zdjęć i imprez. Teraz natomiast jest mozolna robota to nie ma co się dziwić. W ogóle w tym wieku mieć dzieci to masakra.
  • Odpowiedz
@patqu: Serio podpinasz dziewiętnastke z niepoukladanym życiem i prawdopodobnie partnerem traktującym ją jałowcem na spermę do faktycznych opinii na temat rodzicielstwa? XD

• Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 45
@Kacorek: to znaczy, ze mamy faktyczne opinie na temat rodzicielstwa brac od ludzi 30-letnich, z poukladanym zyciem zawodowym i rodzinnym? Jakby zycie bylo takie proste, a wszyscy tacy szczesliwi...
  • Odpowiedz
@patqu: ale czemu antynatalizm? Antynatalizm to świadome podnecie dezycji o nie rozmnażaniu się, a tu laska urodziła i nie chcę dziecka więc bardzie można porozmawiać o #aborcja
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@patqu: jak bachor planowany to dużo dużo mniejsza szansa na takie jazdy, jak niechciany i jeszcze w złym momencie życia to jasne, że nie przyniesie nagle szczęścia xd
  • Odpowiedz
@Kacorek: oczywiście, że ma. Zresztą nie tylko to, na samą depresję poporodową może wpływać wiele czynników, często takich które pojawiają się znikąd i nikt się ich nie spodziewał. Napisałam tylko, że jedno i drugie nie wybiera wieku, tyle.
  • Odpowiedz
@patqu:
"ja nigdy nie chciałam dzieci..."
To po co się dała zapłodnić, a jeśli to była wpadka to czemu nie abortowała? Nie kumam takich ludzi. Jak nie chciała dzieci to miała full czasu żeby dokonać aborcji. Wygląda to tak jakby nie miała odwagi się przed sobą przyznać do błędu, dała się ogłupić dzieciowej propagandzie, myślała że zajmowanie się dzieckiem to jak w kolorowej reklamie, a tu jednak reality check. Jeśli
  • Odpowiedz