Aktywne Wpisy
ForTravelSayYes +210
Zacznijcie pić w pogodę, jak obecna 3-4l wody dziennie. Badania Narodowego instytutu zdrowia człowieka (PZH) nawet mówią o tym, że statyczny „bystry” Polak pije okolo 1l w szczytach do półtora litra wody dziennie. Plus do tego w perspektywy pracy medyka mając do czynienia z pacjentami co doznali udaru cieplnego to albo odwodniony i dopity jeszcze alkoholem, albo dwie szklanki wody dziennie, a potem „POGOTOWIE! MORDERCZE UPOŁY MNIE ZABIJAJO”. Zabija was głupota i
PanNieznanypl +61
#rozowypasek powiedział wczoraj, że chce dziecko z tym, że ja nie chcę, nie czuje tego żeby się babrać, wolę dalej latać po świecie, bawić się, grać w gierki i być wolnym, z tego powodu też muszę znaleźć inną bo wiem, że ta nie odpuści już to kiedyś przerabiałem.... Jak dodatkowo pomyśle, o swoich kuzynach po rozwodach, alimenty, sądy nie dziękuję nawet ślubu nie wezmę nigdy
#rozowepaski #niebieskiepaski
#rozowepaski #niebieskiepaski
Polecam grupę na FB ,,Żałuje rodzicielstwa”.
Wkońcu nikt nie idealizuje tego jak wyglada wychowanie dzieci i pokazuje ze nie dla każdego działa to dobrze psychicznie.
@patqu Trzeba było usunąć albo oddać.
Komentarz usunięty przez autora
To inaczej od tych co chcą, a potem piszą takie posty
"ja nigdy nie chciałam dzieci..."
To po co się dała zapłodnić, a jeśli to była wpadka to czemu nie abortowała? Nie kumam takich ludzi. Jak nie chciała dzieci to miała full czasu żeby dokonać aborcji. Wygląda to tak jakby nie miała odwagi się przed sobą przyznać do błędu, dała się ogłupić dzieciowej propagandzie, myślała że zajmowanie się dzieckiem to jak w kolorowej reklamie, a tu jednak reality check. Jeśli