Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ziel0ny: ta zasada oznacza, że trzeba robić unik za każdym razem gdy chce sie opuścić pole z potworem albo wykonać jakąkolwiek inną akcję niebędącą atakiem lub ruchem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

podaj może, jakiś przykład, gdzie tego nie rozumiesz, bo z tego zapisu wydaje mi się dość oczywista
  • Odpowiedz
  • 0
@krasnoludkolo: stoję na polu z potworem i używam akcji ruch żeby sobie pójść, robię unik czy nie bo według pierwszej zasady robię bo przemieszczam się na inne pole a stałem na polu z potworem a według tej drugiej części robię akcje ruch która jest zapisana jako wykluczona wraz z atakiem xd
  • Odpowiedz
@Hansek: No właśnie nadal nie skoro wyżej jest napisane że poruszając sie robie unik a później że akcja ruch jest wykluczona to w końcu jest wykluczona czy, czy akcja ruch jest wykluczona a każdy inny ruch wynikający nie z akcji ruchu nie jest wykluczony?
  • Odpowiedz
@Hansek: ja też sporo przeczytałem i te z galakty to jest męczarnia. Po prostu mam chyba inną logikę myślania niż oni teraz już rozumiem po przeczytaniu tego 50 raz, według mnie niepotrzebnie napisali tam ten ruch bo tylko wprowadza to wątpliwości bo wyżej już napisali o ruchu więc po co znowu to pisć przy ataku, a że przy ataku nie robi sie uniku to postawienie słowa ruch obok ataku wprowadza
  • Odpowiedz
@Zorak: o to nie wiedziałem nawet, a co wydali? Ogólnie ja szanuje Lacertę i Portal, chociażby za to że jak sie o coś zapytam to zawsze odpowiedzą, a taka galakta to xD Jak sie kiedyś pytałem o jeden błąd w księdze scenariuszy bo jeden tekst wykluczał drugi to mi do dzisiaj nie odpisali, nawet do ffg napisałem to też nic nie napisali. Ogólnie zasady scenariuszy w Descencie to dla mnie
  • Odpowiedz
  • 0
@Zorak: jednak potrafię docenić to że odpowiedzą na maila w razie wątpliwości oraz nie są to gry za 400 złotych
  • Odpowiedz