Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +118
Kobiety nie nadają się na wysokie stanowiska zarządcze, serio, nie jestem jakimś przeciwnikiem kobiet, ale z tego co widzę w #korposwiat to w dziale gdzie jest kobietą dowódcą, są najwieksze problemy, zero stabilności, panika, ma zły humor, wszyscy go mają, wymyślanie głupot niepotrzebnych, milion procesów i ich komplikowanie, a podczas okresu nie podchodź XD I te sztuczne pompowanie diversity to jest jeden wielki mit bo system jest stworzony pod facetów
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Podbiega do mnie i pyta się czy wniosę jej tę walizkę, bo za 3 minuty ma pociąg i boi się, że nie zdąży. Odpowiadam, że za 30 zł wniosę. Ona mówi, że tyle za wniesienie mi nie da. No to wzruszam ramionami i idę sobie.
Siedzę na ławce i czekam na mój pociąg, a w międzyczasie pociąg tej dziewczyny odjechał xD ona sama wdrapała się 2 minuty po odjeździe jej pociągu xD i patrzyła się na mnie jakby to była moja wina.
Z ciekawości sprawdziłem i bilet na ten pociąg kosztował 90 zł, zakładając, że była ona studentką to i tak płaci za niego 45 zł. Czyli zamiast zapłacić 30 zł, to musi zapłacić 45 zł i 4 godziny czekać na kolejny xD #logikarozowychpaskow
#rozowepaski #heheszki
@DavyJoness: Bo jesteśmy wolnymi ludźmi i mamy prawo go oceniać.
Ty jesteś seksista, i to cię dopiero punktuje, puchu marny.
W mojej opinii, jak sobie idę tunelem w dworcu, ktoś mnie prosi o pomoc we wniesieniu walizki, nieważne - dziewczyna, chłopak, osoba starsza, młodsza to jeśli
@Towarzysz_Blackpill: