Aktywne Wpisy

ProstyHuop +66

#kryptowaluty ale niespodzianka z rana, short, o którym pisałem w linku poniżej oficjalnie uznaję za zakończony, gratuluję każdemu kto rozgrywał go ze mną od początku do końca
https://wykop.pl/wpis/79864369/kryptowaluty-to-jest-ten-poziom-z-ktorego-chcialem
https://wykop.pl/wpis/79864369/kryptowaluty-to-jest-ten-poziom-z-ktorego-chcialem

źródło: 1000008226
Pobierz
Czynności te trzeba powtarzać latami i w międzyczasie dokładać kolejne rzeczy.
Dla przykładu dla mnie „wystarczy pobiegać” oznacza właśnie wychodzenie z domu na spacery, jazdę na rowerze, wyznaczanie sobie coraz to dalszych celów jeśli chodzi o
Komentarz usunięty przez moderatora
Za to konwersacje na poziomie „xD” to śmiało można pominąć. Autorzy takich toksycznych wpisów to najzwyklejsze leniwe dzbany
@Satan_Was_a_Babyboomer no ale to życie to jednak trochę trwa. Wolę je spędzić tak jak mi się podoba i tak jak nikomu nie będę szkodził a nie oczekiwać śmierć wegetując
No bo umówmy się taki stan rzeczy nie jest normalny więc coś trzeba zrobić co nie? Tak więc słucham - co?
I to całkiem poważne pytanie. Skoro naskoczyłeś na mnie że p------e głupoty to ja całkiem poważnie porozmawiam o tym co może pomóc ludziom z #przegryw
wyśmiales moja porade z tym, ze trzeba cos zaczac robic gdzie wymienilem kilka przykladow pozytywnych rzeczy ktore sa ogolnie uznane za pomocne. zestawiles to z parowkami w dupie a na moja prosbe o napisanie innych rzeczy ktore sa pomocne napisales wysryw o parówkach?
rozumiem, ze specjalisci z dziedziny psychologi zastanawiaja sie co bardziej pomaga: czy parowki
@Notes: najlepsze, że z tym hasłem zgadzają się ludzie którzy rzeczywiście chorowali na depresję (no i nikt z nich nie traktuje tego w doslowny sposób). Tylko internetowe ameby, głównie nieudacznicy, a nie chorzy na depresję to negują i wyśmiewają
@Notes: o to, to. Nie wiem jak ludzie żyją bez jakichś wyzwań przed sobą. Jakbym nie miał planów rowerowych czy wakacyjnych na przyszły rok to przecież nie przeżyłbym zimy
@Elec: a teraz ci jeszcze jak najbardziej powaznie odpowiem na twoja durna zaczepke. nie jest wiedza tajemna, ze sa pewne rzeczy ktore w profilaktyce pomagaja i przeciwdzialaja powstawaniu raka (rownego rodzaju)
odpowiednia dieta, sport albo chociazby smarowanie skory kremami z filtrem.
jak juz sie zachoruje to bardzo wazna jest szyka