Wpis z mikrobloga

Ktos gra taktyka 4-3-1-2? Obecnie in game chyba jedynie to mi pasuje, lecz nigdy nie miałem styczności:) podrzuci ktoś wytyczne dla zespołu, bocznych obrońców i środkowych pomocników? Będę bardzo wdzięczny:)
#fut
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pyra1: boczni obrońcy podłączać się do ataku (w 70 min zmieniam na zostań z tylu) jeden cdm zostawiaj z tylu, reszta bez zmian (tylko krycie środka), spo zostawiaj z przodu i wchodź w pole karne. Napastnicy wychodź za obrońców i zostawiaj z przodu. Czasem jeden n z standardowymi wytycznymi.
Nawet fajnie to chula
  • Odpowiedz
@Homer1991pl: zagrałem kilka spotkań i powiem Ci, że ta taktyka jest szalona( ͡° ͜ʖ ͡°) mnóstwo bramek strzelam, mnóstwo tracę, ale może w tym szaleństwie jest metoda :p
  • Odpowiedz
@Pyra1: lekko g2 się robi, myśle jak bym miał czas to g1 spokojnie tez. A nie jestem jakimś wybitnym graczem.
Jak by zamiast benza grał np mbape a za sisoko jakiś vieira to wg był by kosmos.
Ja strzelam na tej taktyce średnio po 5-6 bramek na mecz.
Jedyne na do mogę uczulić to by max w 70 min zmienić te wytyczne bocznym obrońcom i spokojnie dowieźć zwycięstwo :)
  • Odpowiedz
@Homer1991pl: dzięki! Póki co mój szczyt to g3 ;) obecnie zmniejszyłem nieco głębokość i szerokość, oraz zmienilem szybkie rozgrywanie na posiadanie piłki. Metoda prób i błędów jakoś dotrę ta taktyke :) boczni obrońcy bardzo fajnie podlaczaja sie do akcji i notują sporo asyst :)
  • Odpowiedz
@Pyra1: Coś takiego ułożyłem jako druga taktykę, ale na późniejszy etap ale jeszcze jej nie próbowałem. Posiadanie Piłki jakoś nigdy mnie nie kręciło :) ja jakoś dużo nimi nie asystuje ale robią duzo miejsca (boczni obrońcy) zaciągając do boku obronę przeciwnika :)
  • Odpowiedz