Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 402
W mojej robocie jest 6 facetów i 40 bab xd. Jakiś kukold wymyślił, że damy księżniczkom po dużej czekoladzie, żeby im się d--y w fotele już totalnie nie mieściły xd. Oczywiście nie konsultował tego, tylko oznajmił, że czeka na hajs i jest po 40 zl do wpłaty. Siedzę na zdalnym więc los w-------s. Na 30 września nie było nic, nawet życzeń. Czekam do 10 marca z wpłatą i jak laski nas oleją (a zrobią to na bank) to płace tylko za dwie które tego dnia złożyły nam życzenia i dały po upominku, od jednej dostałem czekoladę, od drugiej paczkę cukierków z alkoholem. Czekam na to jaka inba będzie ze strony reszty beciaków jak się dowiedzą, że nie chcę być frajerem.

#blackpill #zalesie #p0lka #logikarozowychpaskow #bekazpodludzi #logikaniebieskichpaskow #pracbaza #dzienkobiet
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 132
@Kindybal_xD: @Patus_Michal_Pol: nie no ale chodzi o wzajemność, jakby ja w życiu prywatnym nie oczekuję jej od dawna od kobiet i wiem, że kobiety praktycznie nigdy nie dotrzymują słowa, w myśl zasady, że umowa z kobietą kończy się gdy dostanie od faceta to co chce. Jak będzie prezent na 10 to zapłacę, nawet jak będzie to cukierek na pół xd
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 21
@Angil230: ja w ogóle gardze takimi zbiórkami w miejscu pracy. Szczególnie przy takiej dysproporcji płci.

Dla mnie najlepsze wyjscie to ewentualna wspólna zrzutka na jakies ciastko i świętowanie przez wszystkich. Do tego można dodać życzenia i już. Stosować to przy każdym takim świecie i po problemie.
  • Odpowiedz
@Angil230: Przypomnialem sobie jak w liceum w 4 osoby kupiliśmy 20 dziewczyną po batoniku, a jak przyszedł dzień chłopaka to nic nam nie kupiły i jeszcze miały wyrzuty że batoniki kupiliśmy.
  • Odpowiedz
@Angil230: kurde to u mnie i na dzień chłopaka i na dzień mężczyzny chłopaki dostają bo my zwykle nie pamiętamy czy dawałyśmy a nie chcemy, żeby czuli się gorsi :D
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Angil230: no i git, ja oczekuję prezentu na dzień kobiet od niebieskiego, bo co roku mu coś kupuje - nie musi to być niewiadomo co. Nie dziwię ci się, po prostu przykro jest komu kupić prezent a samemu być olanym
  • Odpowiedz