Wpis z mikrobloga

@Tony76: tak bo końcem końców mówimy tu o 30 zł a nie 300. Słabo, że były zacięcia i ogólnie była słaba ta gale no ale jakim trzeba być biedakiem, żeby się męczyć z restrimami dla takiej kwoty XDDD
@GigaCzad: statystycznie to właśnie biedaki szastają kasą na lewo i prawo, na każdą głupotę dlatego są biedakami. Ahh ten ból dupy milionerów z 20zl na koncie, coś pięknego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GigaCzad: nie ma to jak mówić na kogoś biedak a patrząc na zarobki w Polsce jest duże prawdopodobieństwo że nawet nie zarabiasz połowy z mojej wypłaty. Reklamacja do bombla napisana? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Tony76: jesli mieszkasz w polsce to jest 90% szans, ze zarabiam wiecej od ciebie, reklamacji nie pisze bo nawet mi sie nie chce, powiem wiecej, mam juz wykupione fame 10, tak jak wszystkie poprzednie gale. I żeby cię podsumować, ja mam z ciebie beczke bo jesteś biedakiem ktoremu zal wydac 20 zlotych na rozrywke, a ty flexujesz sie na wykopie, ze nie zaplaciles 20 zeta i taki jestes #!$%@? sprytny xDD
@Tony76: kisnę z gimbusów co doświadczają tej sytuacji pierwszy raz a nie pamiętają że na fame 3 było dokładnie to samo XD
dlatego ja ostatni raz im zapłaciłem za 3 i po tym jak tak się naciąłem to nigdy więcej i nie żałuję, wychodzi że oglądając łestłimy mam to samo XD
@Tony76: Te debilu, tak, mieszkam w polsce i jeśli ty też mieszkasz w polsce to jest 90% szans, że zarabiam więcej, bo jestem w 10% najlepiej zarabiających polaków, czegoś jeszcze nie rozumiesz to mogę ci rozrysować
@Tony76: zbieram truskawki pod radomiem, no i po co ci taka wiedza? Mogę ci dać nawet wyciąg z konta, ale po co, podsumujmy to o czym rozmawialiśmy, żal ci wydać 20 zeta (XDDD) na stream, którego później i tak oglądasz, tylko przez pół wieczora szukasz do niego linków zamiast usiąść jak człowiek i sobie oglądać. To jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale ty dodatkowo szczycisz się tym, że zaoszczędziłeś 20 zeta.
@GigaCzad: tak myślałem że nie podasz haha. Ja jeżdżę ciężarówką po UE, kwot nie będę wymieniał mozna sobie wyguglować a skoro twierdzisz że na 90% zarabiasz więcej ode mnie to musisz być poważanym facetem w garniaku na ważnym stanowisku tylko że biorąc pod uwagę że tu siedzisz i w jaki sposób się wypowiadasz to jest 90% szans że nim nie jesteś bo poważny człowiek tak się nie zachowuje hahaha ( ͡
@Varelse: a co jeśli ci powiem, że oprócz tego wszyscy moi koledzy z firmy grają w gierki, cisną beke z kononowicza i innych #!$%@? rzeczy, oglądają seriale i nie mają kija w dupie? 10% to nie są panowie prezesi w garniturach którzy tracą całe swoje życie na prowadzenie firmy
@Tony76: idz się zesraj do kuwety i wypij 3 piwa na hejnał z januszami na parkingu, a ja w poniedziałek o 9:30 otworze laptopa w lozku i bede w pracy xD Kierowca ciezarowki, moje gratulacje uzytkowniku
@GigaCzad: a co mnie to obchodzi o której godz będziesz w pracy, wiem że teraz masowo przyjmują każdego na prace zdalne nawet jakieś gówniane call center za najniższą deklu