Wpis z mikrobloga

• 4
@atm-Pa Przecież to plebiscyt w Polsce, więc będzie wyżej xD w tym kraju skoki są popularniejsze xD masz ból, to rób nie wiem, plebiscyt na sportowca świata i nie dopuszczają skoczków xD
  • Odpowiedz
@atm-Pa
Ze żużlem jest podobna sytuacja, po pierwsze jest chyba jeszcze mniej popularny od skoków, a druga sprawa że według mnie jest to bardzo hermetyczne środowisko (jestem z Gniezna i znam kilku żużlowców) - większość żużlowców to dzieci/znajomi kogoś kto już w tym siedzi - takie kółko wzajemnej adoracji, którzy myślą, że są zajebisci bo rywalizują na poziomie ogólnokrajowym i jednocześnie ciągną duży hajs od samorządów i sponsorów. Zauważcie, że najlepsze
  • Odpowiedz
Po prostu to jest zupełnie inna liga jeżeli chodzi o prestiż, no chyba ze chodzi o Polskę, to wtedy nie

@atm-Pa: mordo, ale zgadnij gdzie się plebiscyt odbywa
  • Odpowiedz
@atm-Pa: Martin Schmitt, skoczek, wygrywał tytuł sportowca roku w Niemczech z kierowcą Ferrari, wielokrotnym mistrzem F1 - Michaelem Schumacher. hmmm
  • Odpowiedz
nagle sport który nikogo nie obchodził stał się ważny

@atm-Pa: przypominam że to jest plebiscyt na sportowca roku w Polsce, a nie sportowca z najbardziej prestiżowych konkurencji na świecie.
  • Odpowiedz
@atm-Pa: W Polsce UFC to jest egzotyka można by powiedzieć, w dodatku walka leci o takiej godzinie, że połowa tego kraju już leczy kaca, a druga połowa jeszcze nie skończyła imprezować, a skoki jednak lecą w porze, gdzie połowa polaków spożywa niedzielny obiad. Także, no sorry, ale mnie to nie dziwi.
  • Odpowiedz