Wpis z mikrobloga

Wołam użytkowników, którzy zaplusowali następujący wpis lub komentarz:
https://www.wykop.pl/wpis/47715211/plusujacych-ten-wpis-zawolam-za-rok-3-03-2021-zoba

Minął dokładnie rok. Mam nadzieje, że wszyscy cali i zdrowi. Dziś 15678 nowych zakażeń. Plusujących zawołam dokładnie za rok - 3.03.2022. Zobaczymy, czy covid odpuścił. Możecie zostawić wiadomość do siebie

• 483
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jestemtunew: Przeszedłem covida z żoną ale lekko, bez powikłań. Oboje też jesteśmy już po szczepieniu Pfizerem (grupa 0)
Wiadomość do siebie: Który rok był bardziej p------y 2020 czy 2021 ???
  • Odpowiedz
@jestemtunew: chyba przeszłam covida w tamtym roku, ale pewności nie mam. Przymierzam się do pisania pracy licencjackiej i jej obrony w lipcu. Właśnie odbywam praktyki na OCP i dzisiejszy dzień był baardzo ciężki. Planuje iść do psychiatry bo jest coraz gorzej ze zdrowiem psychicznym- nie radzę sobie z emocjami, nie odczuwam tych pozytywnych, albo nie odczuwam nic albo tylko te negatywne.
Póki co mieszkam z chłopakiem, pewnie w przyszłym roku
  • Odpowiedz
@aroaro1993 Ty nadal w Holandii? Jak tam cele życiowe? Język nauczony? kontrakt dostał? ( ͡° ͜ʖ ͡°) zwiedziłeś coś świata? zmieniłeś mieszkanie? poznałeś kogoś ciekawego? Co tam u Magdy? lol

a.....3 - @aroaro1993 Ty nadal w Holandii? Jak tam cele życiowe? Język nauczony? kont...
  • Odpowiedz
@lamalamie: są no i straciłam moja ukochaną prace za barem, która dawała mi +2/3 tysiące miesięcznie na godne studenckie życie i oszczędności na przyszłość, ale niestety bo gastronomia zamknięta na 2 tygodnie od października...
  • Odpowiedz
@jestemtunew najprawdopodobniej przeszedłem zakażenie w grudniu tamtego roku. Dwa tygodnie gorączki 37.4 plus czułem się jak g---o. Nikt z rodziny nie umarł na to. Ale wśród znajomych tak
  • Odpowiedz