Wpis z mikrobloga

• 343
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Pafeuuu: robiłem z takim, co wypłatę brał (a brał tygodniówki), to dawaj w motur xD
Nawet prawka nie miał i brat przyrodni musiał go zgarniać do roboty, bo niczym poza moturem nie pokieruje. Ale wrum wrum, motur taki fajny xD
Przykozaczył do prezesa, to go prezes w-----ł i teraz siedzi w chacie, roboty ni ma (bo jest z p----------a dolnego), edukacji i wiedzy nie ma (bo był debilem), kasy niedługo
  • Odpowiedz
@marcin-konietzki: Faktycznie, potrafią się zapienić jak na elektrodzie XD A potem pier.olenie o tym jaka to jedna wielka rodzina. Szkoda, że kiedyś pchałem motocykl 3km w słońcu i minęło mnie w tym czasie kilkanaście motocykli i nikt się nie zatrzymał. No chyba że tu chodzi o tą rodzinę co tylko na zdjęciach dobrze wychodzi.
  • Odpowiedz
@BulgarskiTaboret: a ja kiedyś zatrzymałem się motorem na przystanku koło lasu żeby rozprostować nogi, czegoś sie napić itp. a że miałem kufry i rejestracje nie z tej okolicy to przyjeżdżający motocyklista zatrzymał się i zapytał czy wszystko ok bo pomyślał że coś się stało. A to że potrafią sie zapienić to też prawda, ale i tak wolę ich od rowerzystów ;)
  • Odpowiedz