@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: na polowaniu dzik walnięty z .30-06 (~3,5K J) z przestrzelonymi łopatkami i sercem przebiegł jeszcze 50 metrow w rzepak więc s--------y są naprawdę mocne ( ͡°͜ʖ͡°) powiedziałbym nawet, że policjant wiedział co jest pięć skoro tak szybko go spacyfikował XD
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: 9mm, to prędzej obezwładnisz niż zabijesz. W sumie to plus, bo b--ń jest ostatecznością i nikt nie dobywa jej aby zabić. W tym momencie odpowiadasz poziomem fachowcom od strzelania w opony ( ͡°͜ʖ͡°)
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: Nie wierzę, że 1600 osób myśli, że dzik od tak padnie bo jednym strzale z pistolecika. Ale oczywiście tutaj każdy największy ekspert i się co trzeba zrobić xDDDDD
ak to jest, że obserwowanie akcji policji przez kamerę telefonu, wyzwala w ludziach jakąś niepohamowaną rządzę zaczerpywania raz po raz ze zdrojów swej mądrości i instruowania policjantów co mają robić.
Nie wierzę, że 1600 osób myśli, że dzik od tak padnie bo jednym strzale z pistolecika. Ale oczywiście tutaj każdy największy ekspert i się co trzeba zrobić xDDDDD
@bartt345: Nie wierzę, ze jesteś aż tak lekkomyślny i bierzesz wszystko co jest na wykopie na serio. Ludzie piszą teksty prowokujace, inne niż mają poglady, by wywołać uśmiech lub złość, by troche trolować. Gość ze perfekcyjnym polskim pisze coś z błędem, ktoś kto moze być
@decadent: To teraz podpalić najbliższy komisariat, okoliczne bloki, przystanek i autobus. O--------ć kilka warzywniaków z towaru i na koniec koniecznie namalować mural upamiętniający brutalnie zamordowanego.
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: Cieżko zabić dzika od przodu, szczególnie pistoletem. Byłem świadkiem jak pocisk od sztucera zrykoszetował od czaszki takiego dzika.
@KefirTradycyjny: Z tego wynika, ze nalezy strzelać w opony.
Komentarz usunięty przez autora
Co Ty ćpiesz człowieku...
Włosie dzika jest szorstkie i grube, ale nie na tyle żeby siać zamęt w fizyce.
@Dr_Killjoy: przecież p0lak zna się na wszystkim
@bartt345: Nie wierzę, ze jesteś aż tak lekkomyślny i bierzesz wszystko co jest na wykopie na serio.
Ludzie piszą teksty prowokujace, inne niż mają poglady, by wywołać uśmiech lub złość, by troche trolować.
Gość ze perfekcyjnym polskim pisze coś z błędem, ktoś kto moze być
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: Co za gówniarski wysryw rodem z FPS na te 6 strzałów 1 był chybiony tylko ?
Taki zwierz nie pada od jednego strzału z kieszonkowego pistoletu.