Aktywne Wpisy
JackStump +99
ChlopoRobotnik2137 +148
Zadzwoniłem po milicje bo jakieś patusy zaczęły mi pod oknem na ławce chlać i głośno rozmawiać . Sam nie mam nic przeciwko picia pod chmurką ale na litość boska nie robocie tego pod blokami, bo to wszystko się niesie do mieszkań. Milicjanci dali im jakieś mandaty. Pytacie czemu nie zwróciłem uwagi? Ano nie chce się użerać z ludźmi a może jesscze stwierdza ze mogą pic i kiedyś dostanę cegła w szybę. Nie
Czy ktoś z mirków orientuje się gdzie w Krakowie i okolicach można umyć normalnie i legalnie auto samemu - czyli żeby było po prostu miejsce z wodą i odpływem. Bo jednak myjnie na wrzucanie pieniążków przy porządnym myciu zabrałyby cały budżet.
@rozjuszony_przecinek: widać myje, a nie oblatuje.
Co innego jakiś detailing czy choćby ręczne woskowanie.
@bidzej To jeszcze zależy od koloru auta- zwykłe srebrne "jako tako" w 10 min ogarniesz nawet nie spiesząc się zbytnio a czarną perłę możesz i 40 minut pieścić a nadal będzie widać brud
@PedzacaGuma: OP się pyta gdzie w Krakowie można kulturalnie się rozłozyć z dwoma wiadrami, a nie o to czy da się umyć auto za 2zł xD
Przy okazji jak ktoś zna takie miejsce w Poznaniu to z chęcia poznam. Zazwyczaj jeżdzę koło Tesco na szymanowskiego, ale mam wrażnienie, ze krzywo na mnie patrzą xD
@Czarna_ksiazka ( ͡° ͜ʖ ͡°) a wode w wiaderku też będzie miał? :D
Znajdźcie sobie myjnie, która jest otwarta 24h/7 i niestrzeżona przez ciecia lub z takimi stanowiskami, by cieć nie widział co robicie. Przyjeżdżacie tam między 6-7 w sobote gdy co najwyżej taxi lub inne harty będą sobie pucować auta. Przywozicie własne wiadra z wodą, dlatego kupcie porządne wiadra z pokrywkami i separatorami brudu.
I teraz:
1.Używacie piany lub spryskujecie