Aktywne Wpisy
PiersKurczaka +127
Chipsy paskudne jak życie polaka
czemuztak +481
Wiadomo, wykop to portal ze śmiesznymi obrazkami, ludzie wrzucają śmieszne rzeczy, można się pośmiać, poszydzić, pokłócić się, poobrażać ruskich, kaczora, donalda, konfederacje.... a nie, już pisałem o ruskich. Ogolnie: po to tu wchodzimy.
Ale naprawdę życzę wszystkim, którzy mieszkają w tych rejonach, żeby ich nie zalało, żeby nie tracili swoich domów, albo i w najgorszych przypadkach życia. Trzymajcie się tam, oby na memach się skończyło!
#powodz #wroclaw #
Ale naprawdę życzę wszystkim, którzy mieszkają w tych rejonach, żeby ich nie zalało, żeby nie tracili swoich domów, albo i w najgorszych przypadkach życia. Trzymajcie się tam, oby na memach się skończyło!
#powodz #wroclaw #
Spieszę od razu z wyjaśnieniem droga pani, że gdyby była pani doświadczonym prawnikiem to wiedziałaby pani, że informacje udzielane przez @Amishia dotyczą instytucji, w których wykonuje się zabiegi całkowicie legalnie, a to jest zgodne z prawem polskim, gdyż nie znajdują się one na terenie Polski. Jeżeli podam tutaj adresy coffeeshopów w Holandii gdzie można kupić trawkę, nie będzie to w świetle polskiego prawa jego łamaniem.
Mam za sobą tego typu precedens, gdyż cztery lata temu doniesiono na mnie, że na jednym z forów internetowych udostępniam adresy wyżej wymienionych sklepów z używkami i jakiś katolicki dzban naprawdę zawiadomił o tym prokuraturę, uzyskując moje dane adresowe od admina forum. Sprawa jednak została umorzona, ponieważ nie ma w takich przypadkach mowy o pomocnictwie i zastosowaniu art. 18 kk.
@gnt_1 @ciemnienie @Fako również powielają bzdury o jakimkolwiek pomocnictwie. Mam nadzieję, że @Amishia dalej będzie kontynuować zamieszczanie przydatnych kobietom informacji, bo jedyny prokurator jakiego tamten dzieciak zawiadomił to słynna dziura w dupie.
#prawo #konfederacja #bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazkatoli #aborcja
@moVe: Oczywiście, mam je w domu Polsce. Teraz ze względu na covid nie ma mnie w Polsce. Mam też umorzenie sprawy z tytułu udostępniania plików torrent.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
W pierwszym Twoim celem jest skrócenie męki zwierzęcia a skutkiem jego śmierć, w drugim przypadku celem jest bezpośrednio pies a skutkiem tym że pozbyłeś się zwierzaka który Ci się znudził.
Czy według Ciebie tu nie ma różnicy w celu i tego jaki jest skutek? Według mnie jest i ma to znaczenie przy aborcji. Jeśli są przesłanki medyczne