@PomidorovaLova: dawno, dawno temu, obiecałem sobie że pierwszego dnia gdy wprowadzą bykowe pakuje manatki i ewakuuje się z tego chlewu. Zawsze uważałem to za swój deal breaker.
dawno, dawno temu, obiecałem sobie że pierwszego dnia gdy wprowadzą bykowe pakuje manatki i ewakuuje się z tego chlewu. Zawsze uważałem to za swój deal breaker.
@malakai079324: XDDDD to może już niczego nie uważaj byczku bo słabo ci wychodzi ogarnianie otaczającej cię rzeczywistości? Bykowe jest od dawna i dla niepoznaki nazywa się 500+. Nie wierzysz? Chętnie bym się dopchal do władzy tylko po to by zmienić prawo i każdemu rodzicowi
Tylko nie jedź do Niemiec, bo tam też single płacą większe podatki.
@PomidorovaLova: tylko tyle masz do napisania o Niemcach? A nie wspomnisz przy okazji o tym ze te okrutne Niemcy za minimalną nawet pozwalają ci zalać bak do pełna, opłacić czynsz, ubrać się i najeść do syta? I ze jeszcze ci zostanie?:)
Komentarz usunięty przez moderatora
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@malakai079324: Tylko nie jedź do Niemiec, bo tam też single płacą większe podatki.
@malakai079324: XDDDD to może już niczego nie uważaj byczku bo słabo ci wychodzi ogarnianie otaczającej cię rzeczywistości? Bykowe jest od dawna i dla niepoznaki nazywa się 500+. Nie wierzysz? Chętnie bym się dopchal do władzy tylko po to by zmienić prawo i każdemu rodzicowi
@PomidorovaLova: tylko tyle masz do napisania o Niemcach? A nie wspomnisz przy okazji o tym ze te okrutne Niemcy za minimalną nawet pozwalają ci zalać bak do pełna, opłacić czynsz, ubrać się i najeść do syta? I ze jeszcze ci zostanie?:)