@karol1213: no ale ile kasy zarobili i zarabiać będą na gta online to ich. Myślę, że prędzej zrobili by mmorpga na nowej wyspie niż pełnoprawną kontynuację z fajnym singlem
@karol1213: Gdzieś czytałem, że nie robią kolejnej części w obawie, że w dobie poprawności politycznej zostaliby zmieszani z błotem, gdyby zrobili grę w której się kradnie, zabija i niszczy. Biały będzie głównym bohaterem, to się obsrają że będzie można strzelać do czarnych. Jak w grze nie będzie czarnych, to rasizm. Jak czarny będzie bohaterem to kwik, że szerzenie szkodliwych stereotypów. Cokolwiek by zrobili, to są w dupie. A podobno nie chcą
@neo_1995: No to czas na kolejnego RDRa. Gdzie prości i niewykształceni członkowie gangu są całym sercem przeciwko rasizmowi, nie mają nic przeciwko homoseksualizmowi i popierają prawa kobiet. Nie żeby to jakoś szczególnie przeszkadzało, ale wyraźnie widać, że poprawność polityczna czuwała ;)
@neo_1995: myślę, że jednak nie ma to żadnego związku z tym dlaczego tyle czekamy na kolejną odsłonę. Bardziej jest to wina gta online na którym zarabiają i będą zarabiać jeszcze długi czas.
https://www.roadtovr.com/valve-openbci-immersive-vr-games/