Aktywne Wpisy
WenerowaAngela +60
Echh spanie w jednym łóżku ale pod osobnymi kołdrami to coś zajebistego.
Możemy dzieciuta wziąć bez kombinowania do łóżka, nie ma walki o kołdrę, stary nie narzeka że śpię w skarpetkach, albo że mam za długie paznokcie. Jedyny minus to to że nie można się fajnie przytulić w nocy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Możemy dzieciuta wziąć bez kombinowania do łóżka, nie ma walki o kołdrę, stary nie narzeka że śpię w skarpetkach, albo że mam za długie paznokcie. Jedyny minus to to że nie można się fajnie przytulić w nocy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
radziuxd +1
Teoretycznie każdy bąbel dyskwalifikuje oponę, ale nie mogę nie zapytać wykopowych ekspertów. Opony nie mają nawet miesiąca, ale #!$%@?łem się w dziurę tydzień temu. (╥﹏╥)
Jeździć obserwować czy na śmietnik?
#opony #pytanie #motoryzacja
Jeździć obserwować czy na śmietnik?
#opony #pytanie #motoryzacja
Ta afera jest o:
- Łączeniu posady wójta z działalnością w biznesie, czego zabrania ustawa o pracownikach samorządowych
- Składaniu fałszywych zeznań przez Obajtka przed sądem, kiedy zeznawał, że powyższego nie robił - Art. 233 kk
- Popełnieniu czynu nieuczciwej konkurencji i wendetą Obajtka na wuju prowadzącym konkurencyjną firmę, w której kiedyś Daniel pracował
- Nie podjęciu działań przez prokuraturę, która od lat dysponuje nagraniami, które usłyszeliśmy
#polityka #neuropa #4konserwy #obajtek #propaganda #prawo #bekazpisu
@Rapidos: Podejrzany przecież może kłamać.
@Rapidos: Prokuratura znalazła jeden sposób by udupić każdego, zobacz jak!
No wtedy te zeznania powinny iść do kosza.
Dla prostych podludzi (wyborcy neobolszewii) najgorsze jest to, że ktoś przeklinał w prywatnej rozmowie. Pokazały to nagrania Sikorskiego. Dlatego szambomedia tak zajadle próbują yo zgasić bo znają dobrze swój patoelektorat.
A teraz takim samym manewrem chcą się obronić. No ale z dwójmyśleniem elektorat nie ma problemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Istotnie, w momencie w którym dotychczasowemu świadkowi w danej sprawie stawia się zarzuty (staje się podejrzanym), należy go przesłuchać "w nowej roli" i tylko jego nowe wyjaśnienia (nie zeznania! zeznania składa tylko świadek, podejrzany i oskarżony wyjaśnia, co dziennikarze nagminnie mylą) mogą być wykorzystane w tym postępowaniu; ani prokuratorowi w akcie
@Rapidos: No ale teraz tak się może stać. Tzn nie teraz za rządów PiSu, ale kiedyś, no chyba że to się przedawni. Rola się może zmienić. Co miał wtedy powiedzieć że tak popełniłem przestępstwo? Obajtek chronił tym siebie.
Polaków bardziej szokuje zachowanie nie przystające katolikowi niż #!$%@? 70 dużych baniek.
Przypomnę że przy poprzedniej aferze taśmowej były głównie powtarzane „#!$%@? dupa i kamieni kupa”, teraz debile będą powtarzać „brudna pała” XD jak były taśmy Kaczyńskiego to nie było żadnych przekleństw i przeszły bez echa XD