Wpis z mikrobloga

via Aplikacja_do_tworzenia_SDK
  • 39
#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Świeżo mielona kawa już zaparzona () Dzień dobry. 07:02:02, Sobota, 27 lutego 2021. Imieniny: Gabriela, Anastazji. Słońce wstało dziś o 06:40. Świecić będzie 10 godzin i 37 minut, w zenicie znajdzie się o 11:59 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 17:18. Ciemna noc zapadnie o 18:35, ale gwiazd można wypatrywać od 17:54.
micke - #contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Świeżo mielona kawa ...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja zapomniałem o najważniejszym. Od dzisiaj warmińsko-mazurskie zamknięto. Czyli 2 teatry i kina, 2 baseny i 9 szkół zamknięto do odwołania. Jeżeli za jakiś czas się nie odezwę dzwońce sprawdzić czy żyje ( )
@TomTailor100 u nas w---a pomoże.
  • Odpowiedz
@Sikorka2017 Gabrysia, czyli Ryszarda. Ryszarda Siarzewska. :)

@zt_im a to nie dem?

Wczoraj sobie posłuchałem z córką oldschooli z zamierzchłych czasów. Łapcie jednego, chociaż to nie moje brzmienia, ale ten kawałek akurat jest pozytywny. i udanego dnia.
bolorollo - @Sikorka2017 Gabrysia, czyli Ryszarda. Ryszarda Siarzewska. :) 

@zt_im a...
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
@micke: no dzień dobry, miłego dnia. Ja wczoraj strasznie, no dobra tylko trochę, zachlałem. Nie paliłem bluntów do 5 nad ranem i nie obudziłem się w rurze, lecz i tak wiem co to odpowiedzialność. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@micke @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @Dddkop @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @nie_mowie_po_kociemu @Sikorka2017 @Syskiev @Wejszlo @omi-omi @Pjotsze @TomTailor100 @algus @wyinwidualizowany @petla_sprzezenia @Dddkop @wynalazek_one @shitty_support @slabehaslo @Dioddy @piupiulaserem

no dzien dobry ja stalem sobie herbate wypilem w czolgi gram no i wczoraj ja piec wyczyscil dzisiej wegla zasypie bo jutro wyjezdzam no
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
U mnie standardowo, pobudka po 3, pomimo dnia wolnego, stwierdzenie, że mam migrene, zjedzenie tabletki. Pobudka o 10, migrena dwa razy większa + zawroty głowy choć nic nie piłam xD szybkie śniadanie, dwie tabletki, wycieczka do apteki po gówniane tabletki bo nie dostane nic innego bez recepty. Stan na teraz: mogę siedzieć z otwartymi żaluzjami. Wizyta u lekarza w czwartek. Do tego czasu zostaje ibuprofen. Mam nadzieje, że starczy tabletek.
@shitty_support:@wynalazek
  • Odpowiedz