Aktywne Wpisy
djpatri +35
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Lukardio +48
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
Świeżo mielona kawa już zaparzona (。◕‿‿◕。) Dzień dobry. 07:02:02, Sobota, 27 lutego 2021. Imieniny: Gabriela, Anastazji. Słońce wstało dziś o 06:40. Świecić będzie 10 godzin i 37 minut, w zenicie znajdzie się o 11:59 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 17:18. Ciemna noc zapadnie o 18:35, ale gwiazd można wypatrywać od 17:54.
Jesteście super Ptysiaki! Pamiętajcie, żeby dzisiaj chociaż chwilę o siebie zadbać.
Miłego weekendu!
@micke @Pjotsze @Sikorka2017 @Wejszlo @Dziesion @buczubuczu @TomTailor100 @wyinwidualizowany @algus @unizony_czlonek @Dioddy @MalaGlupiaMiejscowosc01 @martica @bolorollo @shitty_support @AllGoesWrong @Dddkop @Jurgen_Van_Beethoven @petla_sprzezenia @nivenerr @mobutu2
Dzień dobry :)
Miłego
@TomTailor100 u nas w---a pomoże.
słuchajcie dzisiaj w końcu się wyspałem bo nie musiałem iść do pracy i zauważyłem że gość jest podobny do dema XD c:
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Velixowski @Wejszlo @wynalazek_one @zawodowi3c @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @TullamoreD @unizony_czlonek @slabehaslo @Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu @Berkel_88 @bibr @piupiulaserem
U mnie sobota pracujaca, ale od 17. A
Dzień dobry, jadę pomoc znajomemu przykręcić listwy przypodłogowe i złożyć jakieś szafki.
Trzymajcie się, miłego dnia i pysznej kawy!
@zt_im a to nie dem?
Wczoraj sobie posłuchałem z córką oldschooli z zamierzchłych czasów. Łapcie jednego, chociaż to nie moje brzmienia, ale ten kawałek akurat jest pozytywny. i udanego dnia.
Dzień dobry (。◕
no dzien dobry ja stalem sobie herbate wypilem w czolgi gram no i wczoraj ja piec wyczyscil dzisiej wegla zasypie bo jutro wyjezdzam no
@shitty_support:@wynalazek