Aktywne Wpisy
djpatri +35
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Lukardio +48
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
Świeżo mielona kawa już zaparzona (。◕‿‿◕。) Dzień dobry. 07:02:02, Sobota, 27 lutego 2021. Imieniny: Gabriela, Anastazji. Słońce wstało dziś o 06:40. Świecić będzie 10 godzin i 37 minut, w zenicie znajdzie się o 11:59 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 17:18. Ciemna noc zapadnie o 18:35, ale gwiazd można wypatrywać od 17:54.
Teraz mnie zastanawia czy też nie cierpię na tą samą przypadłość co Ty bo opis się zgadza z moimi objawami. Choć jedyne co sie nie zgadza to "ataki", mój ból trwa dopóki nie zacznie działać tabletka i mogę rozpoznać czy lekki ból przekształci się w mocniejszy.
Tak
dzisiejszy dzień pod znakiem porządków w aucie i to takich gruntownych żeby zmyć sól po atakach zimy, nawet w środku. Auto błyszczy, pachnie i świeci się z daleka. Ledwo poznałam jak skończyłam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.youtube.com/watch?v=Uz1Jwyxd4tE
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @
Więc idę się umyć i jakiś film obejrzę chyba, albo pogram w H III. Co polecacie?
@Wejszlo: Ja muszę swój umyć, ale parking pod drzewem mam i tak się nasypie.