Aktywne Wpisy
Haerbin +7
Czy jeśli mój facet wali ciągle jakieś szowinistyczne żarty ( zaczął się do mnie dobierac jak sprzątałam w kuchni dosłownie miałam ręce w zlewie i powiedziałam żeby przestał bo sprzątam to powiedział że myslal że będę się swobodnie czuć w naturalnym środowisku) mimo że mówię że mi to przeszkadza to jest brak szacunku? Czy ja przesadzam i to tylko żart?
#zwiazki #pytanie
#zwiazki #pytanie
SzitpostForReal +367
NBP dzisiaj rano wypuścił propagandowy filmik, stworzony za nasze pieniądze, o tym jak dzielnie walczy z inflacją. Uwaga, nie zwracam za leczenie po obejrzeniu, oglądasz na własne ryzyko!
#gospodarka #ekonomia #finanse #nieruchomosci #polska #pieniadze #nbp
#gospodarka #ekonomia #finanse #nieruchomosci #polska #pieniadze #nbp
wgl pomysł żeby robić coś z nocnej jako t e m a t u jak nocna to shitposterzy co wtedy siedzo niby są ci sami regularnie ady zawsze inni
a do tego dochodzi to, że ten serwer ma jakieś wgl płatne rangi, konkursy z nagrodami, jakieś Familiady kurde (XDDDDD) jakieś kręcenie marki z tego, czaicie? jakieś social media od serwera discord to już mem, a jeszcze robienie tego z nocnej, co jak pisałem wcześniej nie ma jakiś ram jak to ma wyglądać.
a na koniec dochodzi to, że w sumie z nocną to nie ma nic wspólnego siedzą ino normiki i atencyjne lochy co nocną to oni widzieli o 8 rano w gorących 12h i pisali taguj to. faktyczni shitposterzy z nocnej to jest promil XDDD (wgl kosa frikza z pajonkiem bo kij wie czm, a mondry pajonk to jest jakiś symbol nocnej, a przynajmniej used to be XDDD) trochę jakbyś robił discord kurachen inaczej i większość ludzi chciała być cool, że kara, a nie umieli wejść na niego wgl xdd
takie przemyślenie z dupy wsm xddd
jak coś to ja szanuję frikza bo kc za golenie kasy z ludzi
esaa byczki