Aktywne Wpisy
Markotny_Marek +217
Niewielu z Was - młode wilcy - wie, że w latach 90. istniał zwrot "mój komputer jest za szybki."
Była sobie np. taka gierka "Cisco Heat" i jak nie wyłączyłeś TURBO w swoim 486DX2 z 66 MHz na 33 MHz, to brak optymalizacji gry powodował gejmołwer w pięć sekund, za szybko wszystko działało.
To nara xD
#komputery #nostalgia #ciekawostki
Była sobie np. taka gierka "Cisco Heat" i jak nie wyłączyłeś TURBO w swoim 486DX2 z 66 MHz na 33 MHz, to brak optymalizacji gry powodował gejmołwer w pięć sekund, za szybko wszystko działało.
To nara xD
#komputery #nostalgia #ciekawostki
Czy rezygnacja ze studiów na przedostatnim semestrze to dobra decyzja?
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
Pytanie do wszystkich mających problemy z #erekcja #s--s i znających się na #zdrowie #medycyna
Od kilku lat zaczęły mi się pojawiać problemy ze wzwodem: brak porannego drąga, opadanie w trakcie, a nawet całkowity brak erekcji podczas zbliżenia.
Porobiłem sobie badania (wszystkie hormony w normie) i poszedłem do endokrynologa/seksuologa. Koleś przepatrzył wyniki i stwierdził, że to wynika z psychiki i kazał iść do psychologa. Z tym, że dla mnie to praktycznie od strony pewności siebie nie był duży problem, znam swoją wartość i raczej nie przejmowałem się tym co kobiety sądzą w takich sytuacjach, chciałem to zrobić dla siebie. Testowo kilka razy łyknąłem #sildenafil i problem znikał, zacząłem więc drążyć temat i szukam przyczyny.
Przewaliłem pół internetu i trafiłem na poradę kolesia na reddicie, który wyleczył się przy pomocy l-argininy, cytruliny i pycnogenolu. Miał podobną sytuację do mojej, więc też postanowiłem spróbować. Stwierdziłem że zacznę od argininy i kupiłem najtańsze AAKG w proszku. Dawkowałem po 5g dziennie i po dwóch tygodniach zacząłem czuć efekty, obecnie po miesiącu czuję się jakbym miał 15 lat. Codziennie budzę się z bonerem, w sytuacjach łóżkowych sprzęt zawsze jest gotowy i twardy jak skała, a do tego potrzebuję kilka minut regeneracji i mogę lecieć kolejne 2-3 razy.
Zastanawia mnie jednak jaka może być przyczyna, że arginina pomogła. Chciałbym znaleźć źródło problemu i je wyeliminować. Co myślicie?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6038f190a6e343000ac025c2
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
Więc to musiałby być jakiś problem z układem krwionośnym. Ale nie był bo aakg by tego nie wyleczyło :)
Tym bardziej że jeśli sildenafil pomógł to poprostu problem jest w głowie :)
Sam mam podobny problem. Ogólnie bonera z rana mam prawie zawsze. A jak nie mam tak wystarczy że go lekko pobudze i już staje. Czasami zdarza się niekontrolowany boner w nocy, cóż zrobisz.
Niestety u mnie podczas seksu różnie bywa. Początki jak poznałem nowa dziewczynę to była j----a tragedia. Parę lat przerwy od związków i seksow zrobił swoje. Uciekałem wtedy do prostych zaspokajaczy seksualnych czyli do p---o.
Nie mniej jednak z dziewczyną miałem spore problemy. Poszedłem do psychologa seksualnego. Po paru spotkaniach i rozmowach zacząłem rozumieć gdzie leży problem a był on w głowie. W pewnym momencie zalecał mi korzystać z ćwiczeń myślowo-oddechowych które miały wyprzeć z głowy niepotrzebne myśli. W dużym skrócie wyobrażasz sobie jakiś element np niebieski balon który jest napompowany i którego trzymasz w rece. Gdy robisz wdech wyobrażasz sobie że przechodzi on pełny przez usta prosto do Twoich płuc ciągle o nim myśląc a gdy robisz wydech wyobrażasz sobie że wychodzi wciąż napompowany z Twoich pluc przez usta prosto do dłoni. I jakkolwiek to śmiesznie na początku nie brzmiało tak trochę pomoglo. Po prostu za
Sprawdź konsultacjechevron-right.svg
L-arginina jest jednym z podstawowych składników leków OTC oraz suplementów diety stosowanych na zaburzenia potencji. W jaki sposób arginina wpływa na erekcję? Jak należy dawkować L-argininę na potencję? W jakich produktach żywnościowych znajdują się największe jej ilości?
Co to jest L-arginina?
L-arginina, czyli kwas 2-amino-5guanidynowalerianowy, jest związkiem chemicznym należącym do grupy aminokwasów białkowych pochodzenia roślinnego. Ma charakter względnie endogenny, czyli występuje w sposób naturalny w organizmie ludzkim, ale dla zapewnienia właściwego poziomu niezbędne jest jej dostarczanie z zewnątrz w składzie produktów spożywczych oraz suplementów diety. L-arginina spełnia szereg kluczowych funkcji, takich
Zaakceptował: Precypitat
Buraki też robią bardzo dobra robotę jeśli chodzi o poprawę erekcji
Bierz cytruline
Zaakceptował: LeVentLeCri
Komentarz usunięty przez autora