Wpis z mikrobloga

via Rowerowy Równik Skrypt
  • 187
29 337 + 5 = 29 342

Wynik może i śmieszny ale nie jak ma się niespełna 4 lata :) Mój syn bez żadnej pomocy dzisiaj taki dystans przejechał na swoim rowerku, ja mu z dumą asystowałem. Za miesiąc kończy 4 lata. Myślałem że zrobimy 2, może 3 km a po przejechaniu takiego dystansu prosił że on chce jeszcze. Czuję się spełniony jako kaczka.

#rowerowyrownik #gravel #strava

Wpis dodany za pomocą tego skryptu
enzojabol - 29 337 + 5 = 29 342

Wynik może i śmieszny ale nie jak ma się niespełna 4...

źródło: comment_1614297939xWd0cJjEO98h1GvhS0mLVT.jpg

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@anonim1133: W jakim sensie "za mały/za duży"? Ile twoje dziecko ma wzrostu i co kupowałeś do tej pory? Bo w zasadzie wszystkie te rowerki są prawie takie same, jak się spotykamy ze znajomymi to dzieciaki się nimi czasami wymieniają i wszystkie są w zasadzie spoko. Czasami jedynie siodełko trzeba podnieść/opuścić.
  • Odpowiedz
@anonim1133: U nas młody uczył się na tym i ręki sobie uciąć nie dam ale przy 84 to już raczej swobodnie na tym jeździł. Jak opuści się siodełko do najniższego położenia to ono jest naprawdę niziutko i łatwo ogarnąć.

Teraz problem mieliśmy przy rowerze z pedałami bo w sumie trudno znaleźć coś pasującego dla 3-latka i żeby nie było tylko na jeden sezon. No i dlatego w ostatnie lato mały
enzojabol - @anonim1133: U nas młody uczył się na tym i ręki sobie uciąć nie dam ale ...

źródło: comment_1614340942W4MO31mm88SfhFkF5ZIHcm.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz