Aktywne Wpisy
nevin +50
Dlaczego prawactwo ma problem z miastami 15 minutowymi? Nie potrafię sobie wyobrazić argumentacji, która by krytykowała taki pomysł. Przecież takie miasto to same zalety. O #!$%@? im chodzi?
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
NoweKontoStaryJa +117
Cześc. Szukam dziewczyny, która szuka chłopaka, z którym mogłaby rozwijac się intelektualnie, cwiczyc pamięc, myslec, zadawac sobie pytania. Która jest fanatyczką myślenia, której sensem życia jest cwiczenie umysłu, myślenie, rozwój, nauka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #rozowepaski #gownowpis
#zwiazki #rozowepaski #gownowpis
#utrzymanieruchu #elektryka #elektrotechnika
Ja bym sie tylko czepil ze "na dole wejscie na gorze wyjscie"
Raczej lepiej by bylo jakby bylo odwrotnie :)
@prezydent88: Tez spoko. z tego co pamietam to 1,5 ma obciazalnosc dlugotrwala wlasnie 16A
Jesli chodzi Ci o grubosc przewodow to nic w tym dziwnego. Doplyw jest grubszy a odplyw cienszy zabezpieczony odpowiednim zabezpieczeniem. Jakby bylo odwrotnie to juz lipa bo nie ma zachowanej selektywnosci
Zawodowo skladam szafy zasilajace i sterownicze do roznych fabryk. Zawsze sa tak zaprojektowane (nie ja je projektuje, ja je tylko skladam) ze zasilanie przychodzi na 1 (od gory).
W domu to
@merti: ta juz bede ciagna 2,5 do oswietlenia. Napewno to praktyczniejsze i oszczedniejsze niz 1,5
Zabezpieczenie jest dobrane pod kabel wiec nie widze tu zadnego problemu. Czy to jest oswietlenie czy ktos se na tym farelke podlaczy. Jakby bylo C25 i kablel 1,5 to bylby problem.
@adriano30: no coz. To teraz czas zeby twoi nauczyciele przeszkolili wszystkich eplanistow co robia eplany do automotiva na calym swiecie. Bo ich uczono inaczej (co widac na fragmentach doku ktore wkleilem wyzej). No ale co oni sie