Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
moja partnerka spotyka się z kolegami w pojedynkę i mnie o tym nie informuje.

w tym samym czasie gdy tylko mignie jej przed oczami jakieś żeńskie imie w moim telefonie, np w kontaktach od razu zadaje setki pytań jakby była chorobliwie zazdrosna

czy to normalne?
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #milosc #pytanie #pytaniedoeksperta #blackpill #redpill #whitepill #bluepill

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6036e04f92d13e000ae2b514
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Wesprzyj projekt
  • 16
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Powinieneś ją rzucić i to jeszcze dziś. Jak tego nie zrobisz to jesteś frajer bez krzty szacunku do siebie. A dobrze wiem, że tego nie zrobisz bo jesteś pewnie frajer skoro pytasz na tym tagu o opinie. To nie jest twoja partnerka tylko "wasza" :>
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Kobieta która szanuje swojego mężczyznę nie spotyka się z mężczyznami sam na sam, chyba że z rodziną. Ojcem,bratem, kuzynem itd. Bo niby po co miałaby ? No rozumiem, rozmowa o prace, to jakiś tam wyjątek, wizyta u lekarza itd. Ale ja mam na myśli takie socjalne okazje. Uwierz mi miras, kobieta która ma "kolegów" to nie jest normalne, szuka bolca
  • Odpowiedz
@finchharold: Kobiety nie miewają męskich przyjaciół. Miewają kochanków albo beta orbiterów których łudzą fantomową perspektywą dswojego ciała w zamian za przysługi
  • Odpowiedz