Aktywne Wpisy

nutsheell +15
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

odgrzybiacz +29

Pracuje w zawodzie, jestem pasjonatem oraz skończyłem technikum informatyczne kilka lat temu. Mam wiedzę i jakieś już doświadczenie w pracy z sieciami i serwerami i wole sam się rozwijać niż pracować na papierek inżyniera opowiadając o gospodarce krajów afrykańskich (patrz spoiler)
Daj plusa, a zawołam Cię za rok i dam znać co przez ten czas osiągnąłem, czego się nauczyłem i czy zrobiłem jakieś certyfikaty.
#studbaza #studia #informatyka #glupiewykopowezabawy
Komentarz usunięty przez autora
@Policjant997: Zajebisty pomysł:
- nie jest specjalnie angażujące, mógłbym to o dowolnym kraju napisać w 2-3h pewnie
- nie wymaga żadnego kucia głupich terminów, a jedynie poszukania informacji, czyli absolutnie podstawowej umiejętności
- umiejętność zaprezentowania tego co znalazłeś to też podstawowa umiejętność (i bardzo przydatna)
- w sumie to ciekawy temat, na pewno ciekawsze i oryginalniejsze jest poszukanie
Studia to też możliwość podłapania staży w dużych poważnych firmach. Ja będę żałował do końca życia sytuacji w której powiedziałem sobie że nie pójdę na staż bo "wolę freelancerkę" i w ogóle. A skończyło się tak, że po tych stażach wszyscy dostali pracę w banku i ja dopiero po kilku latach powolnego włażenia na drabinie kariery doczłapałem się do ich zarobków (teraz już przebiłem).
@Policjant997: po prostu na studiach są obowiązkowe przedmioty tego typu, tak samo jak filozofia czy podstawy prawa.