@Amishia: Naprawdę? To pewnie missclick, chciałam kliknąć komentarz na wołanie, a wykop stwierdził że zaplusuje też 'wykreślający' D: Proszę mnie wołać, nie mogę przegapić możliwości obserwowania fanatycznych katoprawaczków w komentarzach ( ͡~ ͜ʖ͡º)
@Amishia: zakazywanie aborcji jest obrzydliwe i nieludzkie. Nieważne czy stoją za tym poglądy religijne czy ideologiczne, nikt nie ma prawa odmawiać tego prawa kobiecie. My faceci jesteśmy z wami, przynajmniej część z nas. Plusowałem, plusuje i będę plusował.
@F4eddy: z tych z pieca najlepsze są o smaku grilowanych warzyw, serio ( ͡~ ͜ʖ͡°) @noideafornickname: Ty tak codziennie zmieniasz stronę? :D @Amishia: codzienny plus
@noideafornickname: wzajemnie, ale te pizzunie za 10 ziko około z biedry nie są wcale takie biedne, wbrew oczekiwaniom zawartość mięsa to chyba ponad 80%, więc nie tak zaraz biednie @Tyrande dostałem za darmo, więc smakują najlepiej ( ͡°͜ʖ͡°)
@Amishia: Prawo jednego nie jest ważniejsze od prawa drugiego. Jak będziesz chciała strzelić samobója, to wtedy możesz sobie decydować o własnym ciele ( ͡°͜ʖ͡°)
@Amishia: Nie możesz. To też nie twoja sprawa co ci rośnie w brzuchu, bo to nie ty i nie twoje ciało. Nie podoba się, to podwiąż sobie jajniki ( ͡°͜ʖ͡°)
A powiedz mi jeszcze, wołać Cię? Bo zaplusowałaś ostatnio komcia 'wykreślającego', a dziś 'zapisującego' i sama nie wiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Proszę mnie wołać, nie mogę przegapić możliwości obserwowania fanatycznych katoprawaczków w komentarzach ( ͡~ ͜ʖ͡º)
standardowo plusik
Ciekawe czy sędziego to przekona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@noideafornickname: Ty tak codziennie zmieniasz stronę? :D
@Amishia: codzienny plus
@Tyrande dostałem za darmo, więc smakują najlepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Amishia: Prawo jednego nie jest ważniejsze od prawa drugiego. Jak będziesz chciała strzelić samobója, to wtedy możesz sobie decydować o własnym ciele ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak idzie wymyslanie sztucznych macic?