Wpis z mikrobloga

@trozek: ziemia to tesseract i mam na to dowody. Inaczej nie da się wytłumaczyć pewnych zjawisk, takich jak zorza polarna, zjawiska termoelektryczne, antyszczepionkowców, płaskoziemców i Krzysztofa Bosaka.
  • Odpowiedz
@trozek: jak to jest przejść z bycia piewcą urojeń religijnych w katolickich gazetkach do bycia piewcą faktów naukowych w mediach masowych? Czy racjonalizm i oświecenie to po prostu ewolucja z wierzeń w bajki i legendy?
  • Odpowiedz
@trozek: Gratulacje :-) Jakkolwiek nie mogę Ci zapomnieć zmiany frontu w sprawie maseczek. Raz mówiłeś że nie mają sensu, a potem że jednak mają. Dokładnie jak nasz minister zdrowia. Ale o ile ministrowi jakoś to wizerunkowo ujdzie - w końcu to polityk. To tak Tobie, będą to pamiętać :-)
  • Odpowiedz
pamiętam ten odcinek Sondy. Do jego zrobienia myślałem że ludzie od płaskiej Ziemi prowokują i robią sobie jaja. Ale po tym odcinku odezwało się do mnie kilkoro... którzy serio uważali, że żyjemy na dysku.

@trozek: to ci historia!
  • Odpowiedz
@Imperator_Wladek: Niedowiary co gosc tu oferuje w tym filmie. Chcialbym zeby kidys Elon Pizmo zabral to ich cale kolko adoracji plaskiej ziemi w kosmos, pokazal im jak wyglada ziemia i w-----l w przestrzen z ta kwasna mina xD
  • Odpowiedz