Wpis z mikrobloga

• 0
@alex-fortune: Wszystko to robią dla swojego zysku. Ja z żadnym zmyślonym tworem kolektywnym żadnej umowy nie podpisywałem.

na dodatek glupim rebelem bo akurat swiatla w dzien maja swoje uzasadnienie.

Tak, wypalanie reflektorów, żeby w nocy słabiej świeciły i odwracanie uwagi od ważnych rzeczy na drodze.

Ty w ogóle wiesz co to są "światła mijania" i w jakim celu się je projektuje? Już nazwa jest podpowiedzią.
  • Odpowiedz
@5KYN3T: Powiem tak Twój komentarz nie złapał zbyt wielu plusów, ale tak od siebie muszę ci powiedzieć, że jest po prostu genialny i idealnie opisuje mentalność sporej części naszego narodu. Podpisuję się pod tym rękami i nogami i oby było więcej osób patrzących na tę sprawę tak jak ty. Chętnie bym go gdzieś przekleił :)
  • Odpowiedz
Nie powinni nikomu nic wlepiać, od wszystkich się o---------ć i pozwolić ludziom normalnie żyć.

@robertx: zawsze intryguje mnie to jak w Polsce popadamy w skrajności. PIS odpierdziela manianie, zamyka siłownie, otwiera kościoły, maseczkę nakazuje nosić nawet jak nikogo nie ma w pobliżu, ludzie nie wiedza z kim mogą się spotkać, nie mofa wyjść zjeść? To odpowiedzmy skrajnościami - wirusa nie ma, maseczek nie wymagajmy nigdzie, nawet w zatłoczonych miejscach i
  • Odpowiedz