Aktywne Wpisy

mourise +1179
Mireczki. Jest mi bardzo wstyd ( ͡° ʖ̯ ͡°) Całkowitym przypadkiem stworzyłem zgłoszenie naruszenia rodo przez #giftpol w oświadczeniu ich mecenasa „dziura w dupie” i przesłałem do Prezesa UODO. Jest mi wstyd, że przyczyniam się do szargania reputacji tej znakomitej firmy ( ͡° ʖ̯ ͡°) #januszebiznesu
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Świeża obciereczka w rytm bachaty. Grażyny w tle aż przebierają nogami na samą myśl, że będą następne w kolejce ( ͡º ͜ʖ͡º)
#lewandowski #lewandowska #annalewandowska #bachata #p0lka
#lewandowski #lewandowska #annalewandowska #bachata #p0lka

źródło: comment_1613722245vrXnscYlQ9ClRVVsmryFuh.jpg
PobierzStawiam na tą ostatnią opcję(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
No stosowanie analogii do zwierzyny łownej w przypadku stosunków damsko-męskich na pewno was obu daleko zaprowadzi w życiu uczuciowym ( ͡° ͜ʖ ͡°) Powodzonka, szerokości tak trzymać
Miałem podobnie. Z tym, że ja się dowiedziałem, że tej się podobałem, tej i tamtej, ale byłem zbyt nieśmiały by coś z tym zrobić ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@arekop100: a to się nie nazywa tropienie właśnie bieganie za tym co uciekł? Nawet na tym polega cała zabawa w polowaniu z psami, ze płoszą a myśliwi gonią uciekająca zwierzynę XD
@arekop100: pomijając brak sensu tej analogii to akurat napisałeś bzdurę totalną
gatunek ludzki miał właśnie taką przewagę ewolucyjną, że mógł zabiegać antylopę czy inny posiłek na śmierć - Ty myślisz, że dlaczego się pocisz? to jest jedno z dostosowań ewolucyjnych do długiego biegu w pogoni za zwierzyną