Wpis z mikrobloga

@pogop: Samo życie. Miałem tak pod koniec gimnazjum. Pod koniec szkoły średniej dowiedziałem się że jej się podobałem, ale nie chciała wyjść na łatwą więc odmówiła mi wtedy aż 2 razy spotkania xD

Miałem podobnie. Z tym, że ja się dowiedziałem, że tej się podobałem, tej i tamtej, ale byłem zbyt nieśmiały by coś z tym zrobić ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Gówno prawda. Kumpla 10/10 laski szukają po różnych spotted, wciskają mu kartkę z numerem na przystanku tramwajowym itp. I to nie jakieś brzydkie, czy głupie. Napalona laska ułatwia sprawę jak tylko się da, a nie bawi się w jakieś "nie jestem łatwa".
gdy jeleń spierniczy, myśliwy nie biega za nim jak debil, tylko poluje na innego

@arekop100: a to się nie nazywa tropienie właśnie bieganie za tym co uciekł? Nawet na tym polega cała zabawa w polowaniu z psami, ze płoszą a myśliwi gonią uciekająca zwierzynę XD
gdy jeleń spierniczy, myśliwy nie biega za nim jak debil, tylko poluje na innego

@arekop100: pomijając brak sensu tej analogii to akurat napisałeś bzdurę totalną

gatunek ludzki miał właśnie taką przewagę ewolucyjną, że mógł zabiegać antylopę czy inny posiłek na śmierć - Ty myślisz, że dlaczego się pocisz? to jest jedno z dostosowań ewolucyjnych do długiego biegu w pogoni za zwierzyną