Aktywne Wpisy
Kgdygryhy +91
#frajerzyzmlm
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#heheszki #przemslenianakiblu #grubapijesz
@Flypho: niech zgadnę. To samo mówisz o osobach z depresją? Że masz płacić na ich leczenie a oni są tylko smutni
Chyba nie wiesz skąd bierze się otyłość. Jakby schudnięcie było tak łatwe to by co trzecia osoba nie miała nadwagi, czy tam co druga
Poza tym to, że płacisz za ich leczenie to nie ich wina tylko z-------o systemu
Depresja to skomplikowana choroba psychiczna, której źródło aż do dziś nie zostało do końca poznane. Źródło otyłości jest zawsze taki samo - nadmiar spożywanych pokarmów. Jak ci się udało wyjść z takim głupim porównaniem?
Wiem, wszyscy to wiemy. To bardzo proste. Z nadmiaru przyswajanych kalorii.
I ja nie polemizuje z tym, że lepiej być grubym niż mieć wagę w normie, tylko z tym, że niedowaga nie jest zdrowsza od nadwagi - a jeśli jest to przedstaw mi badania na to.
Polska imprezowanie w pigułce
@kam1l:
Nadwaga to zarówno 2 kg za dużo jak i 30 kg za dużo (wtedy też jest jednocześnie otyłością). Niedowaga to może być 2 kg za mało jak i 30 kg za mało. Trudno to porównywać bez wytyczenia jakichś konkretnych granic wagi porównywanych grup.
@Doomino: Może być wdzięczna ale czy otworzyło to jej oczy na przyszłość wątpię. Ogólnie faceci są tacy bo takich lubią kobiety, chamskich dla otoczenia i "miłych" dla nich.
@Paczakuti: Grzeczniej było by powiedzieć 'Hej, dasz nam 5 cytrynówek' a nie 'Barman!'
Może jeszcze palcami pstryknąć?
@lizakoo: Śmiechłem z tej ksywki:)
Nie zrozumiałem. ( ͡° ʖ̯ ͡°)