Aktywne Wpisy
Jacek12 +85
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
#blackpill #przegryw
po pierwsze, to nie jest tak, że wszystkie dziewczyny "już mają chłopaków". Obiektywnie i w prosty sposób do sprawdzenia nawet na średnich grupach znajomych - nieprawda.
po drugie, tak, jak Pan @LuterKebab powiedział ( ͡° ͜ʖ ͡°)
po trzecie, w populacji nie ma równości między płciami
po czwarte, to nie jest tak, że w jakimkolwiek określonym przedziale wiekowym 100% populacji kobiet jest albo poszukuje
- Facetów w wieku produkcyjnym jest więcej, statystykę zawyżają stare baby, których musi być więcej, bo faceci żyją krócej
- Hipergamia
- Jest więcej nieatrakcyjnych niż atrakcyjnych gości, zwłaszcza w kraju wchodnioeuropejskim jak Polska
Wejście kobiety w prawdziwą relację, związek jest trudniejsze niż zdobycie seksu przez mężczyznę. Zapamiętaj to!
To mężczyzna wybiera czy wejdzie w relację, związek z kobietą a nie kobieta (ona ma tylko moc rozkładania nóg). Zapamiętaj to!
W jaki sposób masz godny byt zapewnić potem tej kobiecie jak nic nie potrafisz? Skończy się, że durna Jessika pozwie cię o alimenty, a ty ładny głuptasek będziesz płacił po 12 godzinnej harówce na magazynie.
-nikt nie chce ładnej ale pustej lali
-przegrywy mierzą ponad swoje siły, czyli chcą jakąś 4/10 i powyżej samemu będąc średniakami
-przegrywy mają wady charakteru
ja p------e to jest jakaś karuzela wyparcia, ktoś niżej dobrze napisał że jak ktoś podważa blackpill to jakby był płaskoziemcą
kiedyś się mówiło że ktoś jest głupi jak komentarz na onecie, wypok to jest dopiero
Na te pytania odpowiedź jest jasna: hipergamia. Przeciętnemu facetowi podoba się większość kobiet, przeciętnej kobiecie podoba się mniejszość mężczyzn.
Co do populacji, to w wieku reprodukcyjnym (18-35 lat) mężczyzn jest więcej o ok. 170k (np tyle co mniej więcej liczba mieszkańców stolicy warmińsko-mazurskiego - Olsztyna). To dodatkowo potęguje fakt, że wiele młodych facetów pozostaje bez partnerek.
Należy też dodać, że statystycznie Polki wiążą się częściej z mężczyznami z zagranicy