Wpis z mikrobloga

@666Forest: prawdę mówiąc pod bazę do zrobienia sobie swojego układu bym nawet brała. Tylko wywalić ścianę kuchni i jednego pokoju pod nią robiąc salon, skrócić dwa dolne pokoje i w dać szafy do przedpokoju, w górnym pokoju z wyjściem do balkonu sypialnie, poniżej mała sypialnia dla gości. A w dwu pokojach na dole gabinety dla mnie i faceta. I jedna łazienka z wejściem z salono kuchni i jedna z wejściem
  • Odpowiedz
@666Forest: dla mnie idealne tbh, taki styl japoński, wiele pokoi i można fajnie się odgrodzić, brakuje jednego dużego salonu np jak by złączyć lewy róg z lewym środkiem i korytarzem + wstawić w ten lewy róg kuchnie a w miejsce kuchni dać normalny pokój to mieszkanie idealne.
  • Odpowiedz
@666Forest: i prawie idealne mieszkanie dla mnie :) Salon połączony z kuchnią i korytarzem przez co też z miejscem na VR i jadalnie, jeden pokój na sypialnie, 2 na pracownie dla mnie i dziewczyny (może jeden z tych pokoi małych nawet przekroić na pół, oboje pracujemy z domu więc potrzebujemy oddzielnych małych pokoi ) 2 toalety w zasadzie mozna złączyć ale jak ktoś z kimś mieszkał doceni dwa kible :D
SingletoneIsGone - @666Forest: i prawie idealne mieszkanie dla mnie :) Salon połączon...

źródło: comment_1613569389U2N0NlAoxZnJkzXv8Ww3Sw.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@666Forest: jak znam życie to po 1000 zł za pokój xD wygląda na jakieś 80 m2 także 5k z takiego mieszkania to bajka, ktoś dobrze wykminił. Oczywiście jest to totalnie bezsensowne z pkt widzenia osoby która szuka mieszkania, ale pewnie studenci albo Ukraińcy się na to złapią
  • Odpowiedz
@kowalkowskij: o człowieku, na własnym kwadracie zrobiłem dwa i to jest właśnie wyższy standard, a nie jakieś klimatyzacje, winda w bloku, zmywarka czy inne pierdoły. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz