Wpis z mikrobloga

@skrytek: to kibel, gdyby to był bidet byłby w tym samym pomieszczeniu co kibel xd chyba że pomysł jest taki, że trzeba latać do drugiego pomieszczenia żeby umyć dupę xd
  • Odpowiedz
@666Forest: Patrzę na to i słucham moich starych znajomych jak chwalą się, że spłacają 'apartament' 60 m2 w centrum Poznania/Warszawy za grubą bańkę... i tak myślę: Co trzeba mieć w głowie nasrane, aby coś takiego przedsięwziąć. Mam dom 300 m2 za miastem, budowałem 7 lat temu i wyszło mnie to brutto 350k PLN. Mam wielką działkę, dwa samochody na podjeździe i czyste powietrze bo to malutkie miasto. Czuje dobrze. A
  • Odpowiedz
@666Forest: Zdecydowanie tak, bo lubię małe pokoje. I znakomite mieszkanie pod studentów. Z wydzielaniem pokoi często jest problem, bo np któryś nie ma okna. Tutaj specjalnie zrobili to pod wynajem, czyli mieszkanie ma dwie możliwe funkcje. Dwie łazienki, czyli brak kłopotów przed wykładami o 8.00 Nawet jak masz rodzinę, to od razu jest pokój dla dziecka, lub dwóch. Kłopotem w blokach na małych mieszkaniach często było to, że dzieci musiały
  • Odpowiedz