Aktywne Wpisy
Pasterz30 +23
Mireczek @jszafran zebrał dane z 2 lat (8gb) zawierające ogłoszenia z #justjoinit i udostępnił tutaj. Trochę mi się wieczorem nudziło więc postanowiłem te dane wrzucić na elastica i dorobić prosty front. Niemniej, nie chciało mi sie z tym niewiadomo ile #!$%@?ć, nie mam też żadnego VPSa żeby to zhostować więc jak byłby ktoś chętny to mogę udostępnić kod albo po prostu możecie poprosić o wygenerowanie jakiegoś wykresu w komentarzu
Jako przykład
Jako przykład
Ja #!$%@? sparowało mnie ze śliczną dziewczyną która wydaje się zainteresowana ale jest wyższa ode mnie o jakieś 7 cm (╯°□°)╯︵ ┻━┻
zesram się zaraz, całe życie pod górkę
#przegryw #tinder #badoo #podrywajzwykopem #blackpill
zesram się zaraz, całe życie pod górkę
#przegryw #tinder #badoo #podrywajzwykopem #blackpill
Od razu zaznaczam ze na nich nie glosowalem i raczej nie zaglosuje, natomiast nie widze tutaj logiki.
Tak wiem - #!$%@? z aborcja i wg mnie to rowniez slaba decyzja, natomiast w kazdej innej kwestii jako jedyni solidarnie sprzeciwiaja sie dodatkowym podatkom, zamrazaniu gospodarki itd.
Polityka to nie bajka disneya zeby sobie znalezc idealna partie zgodna z naszymi oczekiwaniami, dlaczego wiec tak ich sie hejtuje skoro w 99% jako jedyni glosuja dobrze dla kraju a w 1% #!$%@?, a nie hejtuje sie innych partii ktore slusznie sprzeciwily sie choremu pomyslowi, ale w 99% popieraja zamordyzm?
#pytanie #polityka #konfederacja #aborcja
Dla nich ideologiczny zamordyzm jest ważniejszy niż kwestie gospodarcze.
@marcooo80: w jaki sposób?