Aktywne Wpisy
mandanda +152
Niech mi ktoś wytłumaczy, o #!$%@? tutaj chodzi z tym całym rynkiem matrymonialnym. Wśród znajomych 30 letni single i singielki, koledzy którzy w wieku 25 lat nigdy w życiu nawet blisko bycia w związku nie byli, tymczasem mój wujek ma żonę i dwójkę dzieci a typ:
- zawodówka skończona
- 30 lat #!$%@? w januszexie za minimalną
- ziemniaczany ryj typowego polaka
- gdyby ciotka by mu nie ugotowała, to by umarł
- zawodówka skończona
- 30 lat #!$%@? w januszexie za minimalną
- ziemniaczany ryj typowego polaka
- gdyby ciotka by mu nie ugotowała, to by umarł
NoMercYYY +235
HISTORYCZNA LISTA OBECNOŚCI - pierwszy trailer GTA VI po ponad dekadzie oczekiwania na nową część staje się faktem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gta #gta6 #gry #pcmasterrace
#gta #gta6 #gry #pcmasterrace
#humorobrazkowy #heheszki #bekazkatoli
Komentarz usunięty przez autora
Ja znałem taką jedną osobę, nawet poszła do zakonu, ale po roku zrezygnowała.
Teraz nadal jest bardzo wierząca, ale już nie narzuca się z poglądami. Powiedzmy, że z wiekiem zmądrzała.
Komentarz usunięty przez autora
Oni nie wiedzą o czym mówią.
@Chrystus: Nikt mnie nie straszy ale też nikt nie słucha jak mówię że nie jestem katolikiem xD Chyba nie są w stanie tego przetrawić. Potem i tak czepiają się ze jem mięso w piątek
Jak ktoś świadomie kupuje takie jedzenie, to oczywiście przykłada się do tej machiny. Tak działa wolny rynek.
Tylko przez konsumentów produkcja żywności wygląda jak jakiś obóz zagłady.
@Kernydz: Brakiem w edukacji jest brak świadomości, że inne istoty odczuwają ból.
@Kernydz: Przez setki lat ludzie mieli wegetariańskie diety. I żyli! Ludzkość nie umarła.
Dopiero w obecnych czasach produkcja mięsa jest na taką skalę.
Brak świadomości konsumenckiej powoduje te wszystkie rzeczy. Co więcej. Obecne wiedza na temat żywności i dietetyki pozwala nam stwierdzić, że ograniczenie spożywania pewnych produktów można zastąpić innymi.
Tak jak wspomniałeś, wystarczą tylko pieniądze.
jestem tego świadom ale mam to w dupie, tak jest świat złożony.
gdzie konkretnie były całkowicie wegetariańskie diety?