Aktywne Wpisy

wykop +21
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
źródło: Wykop
Pobierz
fhgd +112
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
źródło: 2
Pobierz

Aktualnie jeżdżę na Schwalbe Smart Sam 40C, są spoko, ale to jest chyba dość terenowa opona, a ja jeżdżę głównie po asfalcie. W sensie bardziej taki road+ niż typowy gravel, ujeby głównie, bo trzeba ominąć krajówkę, albo gdzieś skrócić przez pole itd. + jazda szutrami po różnych Puszczach. Generalnie raczej bez szaleństw i wielkiego hardkoru chyba.
I szukam czegoś szybszego do tego typu jazdy.
Póki co mam na oku Schwalbe G-One AllRound 35C, Continental Contact Speed 35C i ostatnio u @AbaddonLincoln przuważyłem fajne Pirelli 32C, ale one są zauważalnie droższe + chyba Jan Piątkiewicz je kiedyś objeżdżał i ostatecznie zamienił na te Continentale.
Co byście polecali? Moje jedyne wymaganie to w zasadzie to, żeby były czarne xd
No i zdecydowanie wolałbym zapłacić 200 za komplet, a nie sztukę, choć jeśli warto przełknąć wydatek, to spoko, najwyżej będę częściej jeździć rowerem do pracy, będzie stonks względem paliwa :D
#rower
Problemem jest dostępność. Nawet jak coś jest, to sporo droższe niż standardowo.
Zerknij do tego na Vittorie - będę następną testował Terreno Zero, ale jest Dry z większym bieżnikiem.
Szwagier w Romecie ma Miszlę
@NewSky: o, nawet nie wiedziałem, że są całe czarne też :D Do zapamiętania.
źródło: comment_1613396511Bbql5JmYtzk9UgWt7QkYbR.jpg
Pobierz