Aktywne Wpisy

rzzz +823
Ponad 20 letni pustostan w stanie deweloperskim xD
Perełka dla kolekcjonera, tylko brać i trzymać puste następne 20 lat.
#nieruchomosci
Perełka dla kolekcjonera, tylko brać i trzymać puste następne 20 lat.
#nieruchomosci
źródło: obraz
Pobierz
KonwersatorZabytkow +161

Chciałbym odnieść się do mojego wczorajszego wpisu na temat "awizomatu" Poczty Polskiej, który niespodziewanie otrzymał ponad 3700 plusów. KLIK
Wiele osób zarzuciło mi że to bait, a jeden z użytkowników @Tostownica napisał nawet że "Nie mam honoru!" (co? xD)
Zamieszczam więc filmik z dzisiejszego odbioru paczki w placówce Poczty Polskiej na ul Belgradzkiej 42 w Warszawie (tak, jest czynna w niedzielę) . Na filmiku nie ma nic ciekawego, może jedynie zabawny jest fakt, że Pani na poczcie wpisuje do zwykłego szkolnego zeszytu z nalepką "SMARTBOX" informacje, o tym ze odebrałem przesylke xD
Tak jak część użytkownikow podejrzewala - paczka okazala sie za duża - ciekawe więc, czy do "Smartboxa" można w takim razie zamówić np. pralkę albo zmywarkę ;) To i wiele innych pytań (np. czemu odbiorca nie jest informowany że w paczkomacie czeka awizo) ciśnie się na usta, lecz postanowiłem nie dręczyć nimi Pani z okienka, bo jest ona tylko tybikiem w Karuzeli którą kręcą różne Sasiny
w komentarzu oznaczam wszystkich którzy w poprzednim poscie napisali ze baituje lub mieli takie podejrzenia :)
#opdelivered #pocztapolska #inpost #kurier #kurierzy #przesylki #paczkomaty
@lubiemeble: też pomyślałem o tym jak zobaczyłem zdjęcie w tym wpisie bo jak, zawiasy meblowe w takim urządzeniu? Przecież tam drzwiczki są z czegoś co nie znosi wody albo zostały użyte w cholerę drogie rozwiązania w stosunku do zwykłej blachy. Poszperałem trochę w necie i załamałem ręce... To prawda...
źródło: comment_1613333149hgixG5xLzmvPWH6fOeUeBX.jpg
Pobierz@Drill ja z Chin to nawet awizo nie dostaję, dawniej ginęła jedna na pięć, teraz nic nie dochodzi, przez ostatnie pół roku mam chyba z 8 sporów na swoją korzyść przez niedostarczenie, ale więcej nie będę próbować tych bez trackingu.
@Lohengrin myślałem że tylko ja tak mam że jak mam iść na pocztę to muszę potem odchorować ( ͡º ͜ʖ͡º) Jakieś zwroty jak
Dzięki, przejdę się, bo chcę zobaczyć, jak te smartboxy wyglądają :D
@haosek: To DHL nie należy już do Deutsche Post?