Hej, Chciałbym odnieść się do mojego wczorajszego wpisu na temat "awizomatu" Poczty Polskiej, który niespodziewanie otrzymał ponad 3700 plusów. KLIK
Wiele osób zarzuciło mi że to bait, a jeden z użytkowników @Tostownica napisał nawet że "Nie mam honoru!" (co? xD) Zamieszczam więc filmik z dzisiejszego odbioru paczki w placówce Poczty Polskiej na ul Belgradzkiej 42 w Warszawie (tak, jest czynna w niedzielę) . Na filmiku nie ma nic ciekawego, może jedynie zabawny jest fakt, że Pani na poczcie wpisuje do zwykłego szkolnego zeszytu z nalepką "SMARTBOX" informacje, o tym ze odebrałem przesylke xD
Tak jak część użytkownikow podejrzewala - paczka okazala sie za duża - ciekawe więc, czy do "Smartboxa" można w takim razie zamówić np. pralkę albo zmywarkę ;) To i wiele innych pytań (np. czemu odbiorca nie jest informowany że w paczkomacie czeka awizo) ciśnie się na usta, lecz postanowiłem nie dręczyć nimi Pani z okienka, bo jest ona tylko tybikiem w Karuzeli którą kręcą różne Sasiny
w komentarzu oznaczam wszystkich którzy w poprzednim poscie napisali ze baituje lub mieli takie podejrzenia :)
@Tostownica: już wszystko jasne, wspaniały z Ciebie detektyw no i ten personalny atak, który poszedł rykoszetem. Mam nadzieję, że staniesz na wysokości zadania i sam usuniesz swoje konto.
@Tostownica: pierwszy komentarz jest Twój, ale nie wiem co to zmienia w Twoim stylu atakowania niewinnych ludzi. Nasrałeś, złapany na sraniu wyniosłeś swoje g---o, a smród został (a to, że OP wspomina o tym w swoim wpisie tutaj dokładnie świadczy o tym, że faktycznie prawdopodobnie nie ma do Ciebie nic, nawet szacunku xD).
Chciałbym odnieść się do mojego wczorajszego wpisu na temat "awizomatu" Poczty Polskiej, który niespodziewanie otrzymał ponad 3700 plusów. KLIK
Wiele osób zarzuciło mi że to bait, a jeden z użytkowników @Tostownica napisał nawet że "Nie mam honoru!" (co? xD)
Zamieszczam więc filmik z dzisiejszego odbioru paczki w placówce Poczty Polskiej na ul Belgradzkiej 42 w Warszawie (tak, jest czynna w niedzielę) . Na filmiku nie ma nic ciekawego, może jedynie zabawny jest fakt, że Pani na poczcie wpisuje do zwykłego szkolnego zeszytu z nalepką "SMARTBOX" informacje, o tym ze odebrałem przesylke xD
Tak jak część użytkownikow podejrzewala - paczka okazala sie za duża - ciekawe więc, czy do "Smartboxa" można w takim razie zamówić np. pralkę albo zmywarkę ;) To i wiele innych pytań (np. czemu odbiorca nie jest informowany że w paczkomacie czeka awizo) ciśnie się na usta, lecz postanowiłem nie dręczyć nimi Pani z okienka, bo jest ona tylko tybikiem w Karuzeli którą kręcą różne Sasiny
w komentarzu oznaczam wszystkich którzy w poprzednim poscie napisali ze baituje lub mieli takie podejrzenia :)
#opdelivered #pocztapolska #inpost #kurier #kurierzy #przesylki #paczkomaty
Przypadek że ten artykuł pojawił się po wpisie na mikro ( ͡º ͜ʖ͡º)
https://wyborcza.biz/biznes/7,147743,26791659,awizo-w-paczkomacie-zamiast-przesylki-poczta-polska-pokazuje.html?disableRedirects=true#S.main_topic-K.C-B.1-L.2.duzy
źródło: comment_1613408594ICrTxHioOU2o0JSw9MHkjP.jpg
PobierzMiłego wieczoru życzę (。◕‿‿◕。)